Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

BEYOĞLU SUPERSTEP MAĞAZASI - SATIŞ DANIŞMANI

İstanbul Avrupa Yakası
  • 9.10.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

1984 yılında kurulan Hışım Grup döviz, gayrimenkul, perakende, reklam, turizm – otelcilik, yiyecek – içecek sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
Perakende alanında dünyaca ünlü Nike, Lacoste , Swatch, Camper , Super Step markalarının bayiliğini yapan grup aynı zamanda öncü uygulamaları ve geçmişte edilen deneyimleri doğrultusunda kendi markası Lastik Pabuç’ u perakende bünyesine kazandırmıştır. Perakende sektöründe A sınıfı kalitede hizmet sunmayı vizyon edinmiş olan grup İstanbul’un en güzel lokasyonlarında; Beyoğlu, Kadıköy, Bağdat Caddesi, Karaköy ve Ümraniye de mağazaları faaliyet göstermektedir.
Türkiye ‘de en çok döviz bürosunu aynı çatı altında barındıran sektör öncüsü bir firmadır. Döviz büroları; Kübra Döviz, Çözüm Döviz, Nizam Döviz, Plevne Döviz, Akdağ Döviz, Aziz Döviz, Kare Döviz, Yalçınkaya Döviz, Nedim Döviz, Zor Döviz, Karel Döviz, Nova Döviz, Drina Döviz, Samsun Döviz’ dir.
Osmanlı’ dan  günümüze geleneksel kahve eşliğinde yolculuk yaparak gerek tatlıları gerekse de Osmanlı dokusuyla  Halis Bekrizade Efendi cafesiyle yiyecek –içecek sektöründe hizmet vermektedir.
Kurulduğu günden beri farklı sektörlerde edindiği birçok deneyimi kalite ve yenilik anlayışları ile harmanlayan grup Turizm – Otelcilik sektöründe de markalaşmayı hedeflemiştir. Bu doğrultuda faaliyette olan otelleri ve birçok projeleri bulunmaktadır.
Oteller; Nordstern Otel ve Triada Otel’dir. Büyükada , Karaköy, Beyoğlu ve Cihangir de otel projeleri yer almaktadır.

Aranan Nitelikler

Dünya' nın bir numaralı markalarında İstanbul'un en iyi lokasyonlarındaki mağazalarda kariyer yapmak ister misiniz?

Beyoğlu Superstep Mağazamız için tercihen İngilizce bilen Full Time Satış Danışmanı arıyoruz. (Tecrübe Aranmamaktadır.)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

HIŞIM GRUP

-1984 yılında kurulan Hışım Grup döviz, gayrimenkul, perakende, reklam, turizm – otelcilik, yiyecek – içecek sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

-Perakende alanında dünyaca ünlü Nike, Lacoste , Swatch, Camper , Super Step markalarının bayiliğini yapan grup aynı zamanda öncü uygulamaları ve geçmişte edilen deneyimleri doğrultusunda kendi markası Lastik Pabuç’ u perakende bünyesine kazandırmıştır. Perakende sektöründe A sınıfı kalitede hizmet sunmayı vizyon edinmiş olan grup İstanbul’un en güzel lokasyonlarında; Beyoğlu, Kadıköy, Bağdat Caddesi, Karaköy ve Ümraniye de mağazaları faaliyet göstermektedir.

-Türkiye ‘de en çok döviz bürosunu aynı çatı altında barındıran sektör öncüsü bir firmadır. Döviz büroları; Kübra Döviz, Çözüm Döviz, Nizam Döviz, Plevne Döviz, Akdağ Döviz, Aziz Döviz, Kare Döviz, Yalçınkaya Döviz, Nedim Döviz, Zor Döviz, Karel Döviz, Nova Döviz, Drina Döviz, Samsun Döviz’ dir.

-Osmanlı’ dan  günümüze geleneksel kahve eşliğinde yolculuk yaparak gerek tatlıları gerekse de Osmanlı dokusuyla  Halis Bekrizade Efendi cafesiyle yiyecek –içecek sektöründe hizmet vermektedir.

-Kurulduğu günden beri farklı sektörlerde edindiği birçok deneyimi kalite ve yenilik anlayışları ile harmanlayan grup Turizm – Otelcilik sektöründe de markalaşmayı hedeflemiştir. Bu doğrultuda faaliyette olan otelleri ve birçok projeleri bulunmaktadır.

-Oteller; Nordstern Otel ve Triada Otel’dir. Büyükada , Karaköy, Beyoğlu ve Cihangir de otel projeleri yer almaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları