Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Elektrik Teknikeri

  • 12.03.2018
  • 20 - 50

İş Tanımı

Makine bakım şefine bağlı olarak çalışacak pozisyonunun görev ve sorumlulukları aşağıda belirtilen alanları kapsamaktadır;
  • Malzeme satın alma süreçlerinin takibi,
  • Yedek parça stok takibi,
  • Yıllık bakım planının hazırlanması ve dökümanlarının tutulması,
  • Makine ve yardımcı ekipmanların periyodik bakımlarının yaptırılması,
  • Kalite yönetim sistemi kapsamında dökümantasyonun yapılması.

Aranan Nitelikler

  • MYO larının elektrik veya elektronik bölümlerinden mezun,
  • Teknik proje takibi yapabilen,
  • Kuvvetli ve zayıf akım konusunda bilgi sahibi,
  • Otomasyon ve pano bilgisi olan,
  • Raporlama konusunda deneyimli,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Çorlu veya Ergene ilçesinde ikamet eden.

Özet Bilgiler

HOBİM ARŞİVLEME VE BASIM HİZMETLERİ A.ŞAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
Tekirdağ
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Tekirdağ - Muratlı
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
MİNERAL DANIŞMANLIK YÖNETİM HİZMETLERİ
Tekirdağ
Son 1 Ay
Tanrıverdi A.Ş.
Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HOBİM ARŞİVLEME VE BASIM HİZMETLERİ A.Ş

Hobim Arşivleme ve Basım Hizmetleri A.Ş. bilgisayar destekli dijital basım ve zarflama, ofset basım ve zarf üretimi, çağrı merkezi, fiziksel arşiv, elektronik arşiv, veri kayıt, danışmanlık ve yazılım geliştirme alanlarında hizmet vermektedir. 
1997 yılında bilgisayar destekli dijital basım ve zarf dolumu işlemlerini gerçekleştirmeye başlayan firmanın, dijital basım ve zarflama alanında 100 milyon imaj/ay tam renkli siyah beyaz S/B mürekkep püskürtmeli, 49 milyon imaj/ay S/B magnetographic, 500 bin imaj/ay tam renkli lazer ve 3 milyon imaj/ay S/B lazer baskı ile 37 milyon zarf/ay zarflama kapasitesi bulunmaktadır.
2006 yılında ofset basım ve zarf üretimi faaliyetlerine başlayan firma telekomünikasyon, internet, medya, banka ve sigorta sektörlerindeki kurumsal müşterilerine matbaa hizmeti sağlamaktadır. Firma, hizmet sağladığı sektörlerdeki firmaların talepleri doğrultusunda sürekli form üzerine kurumsal kimlik bilgilerini ve logolarını içeren ofset baskı hizmeti sağlamaktadır. Hobim Arşivleme, 115 milyon imaj/700 ton form basım kapasitesine sahiptir. 
Firma, yüksel işlem hacimli kurumlarının büyük miktardaki dokümanlarının, fiziki ve elektronik ortamlarda saklanarak kullanıma sunulması çerçevesinde arşiv yönetim hizmeti sağlamaktadır. Ayrıca, dijital baskısı yapılan içeriklere yönelik çıktıların elektronik ortamlarda saklaması ve çeşitli kanallardan kullanıcı hizmetine sunulması, bilginin oluşturulup elektronik ortama aktarılarak kullanıma açılması, fiziksel olarak saklanması ve gerçek zamanlı raporlanması konularında da hizmet sağlamaktadır. 
Yazılım hizmetleri alanında Firma; Bio-SIGN ürünüyle imzada sahtecilik riskini azaltan biyometrik imza hizmeti, ID-SIGN ürünüyle TC Kimlik kartı aracılığıyla bilgi doğrulama ve imzalama hizmeti, DMS ürünüyle fiziksel dokümanları dijital ortama aktararak aynı zamanda hem fiziksel hem dijital belge arşivleme hizmeti ve Press ürünü ile müşterilerin .pdf formatında üretilen dokümanlarını sıkıştırıp depolama maliyetlerini azaltma hizmeti sağlamaktadır. 
Hobim Arşivleme, 35 bin m³ kapalı arşiv alanında yaklaşık fiziksel olarak 1,9 milyon kutu, elektronik olarak 3 milyar adet belge depolamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları