Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSİ

Ankara
  • 15.12.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

METALURJI VE MALZEME MUHENDISI

ANKARA MALIKOY BASKENT ORGANIZE SANAYI BOLGESINDE FAALIYET GOSTEREN FIRMAMIZIN URUN TASARIM VE KALITE KONTROL LABORATUVARINDA GOREVLENDIRILMEK UZERE METALURJI VEYA MALZEME MUHENDISI ALIMI YAPILACAKTIR.

Aranan Nitelikler

1. ÜNIVERSITELERIN METALURJI VE MALZEME MUHENDISLIGI BOLUMLERINDEN MEZUN,

2. METALURJIK MIKROSKOP, SERTLIK OLCUM CIHAZLARI, NUMUNE HAZIRLAMA CIHAZLARI, CATLAK KONTROL V.B. OLCUM VE TEST CIHAZLARINI KULLANABILEN,

3. HAMMADDE, DOKUM, ISIL ISLEM, KAPLAMA ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYIMLI

4. TERCIHEN HAVACILIK METALLERI UZERINE DENEYIMLI (INCONEL, MP159, UDIMET, ASTRALOY, TITANYUM V.B.)

5.INGILIZCE BILEN,

6. SORUMLULUK SAHIBI, TAKIM CALISMASINA UYUMLU

7. ERKEK ADAYLAR ICIN ASKERLIGINI TAMAMLAMIS,

CALISMA KOSULLARI

1. MESAI SAATLERI: HAFTA ICI 8.30 - 17.30

2. SERVIS: ETIMESGUT SINCAN BASKENT OSB ARASINDA SIRKETIMIZE AIT SERVIS ARACI VARDIR

3. FABRIKA BUNYESINDE OGLEN YEMEGI CIKMAKTADIR

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ROTA ZİNCİR SAN.TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Sincan
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

HSF SAVUNMA HAVACILIK LTD.ŞTİ

-HSF Savunma Havacılık Ltd. Şti. ABD ve Türkiye'de 2002'den bu yana havacılık sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir. HSF, Dünyadaki çeşitli operatörlere ve devlet kurumlarına ticari ve askeri hava araçları parçaları ve bileşenleri desteği sağlama konusunda yaklaşık 20 yıllık deneyime sahiptir. Bugün HSF, havacılık platformları alanındaki karmaşık metal bileşenleri ve ürünleri için onaylanmış üreticilerden biridir. 

-AS9100 ve AS9120 Havacılık Standartlarına bağlı olarak tasarlanan üretim fabrikası, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta, 2000 metrekarelik alanda inşa edilmiş olup, son teknoloji laboratuvar ve CNC makine bölümlerini içermektedir. Kalite kontrol ve ürün tasarım laboratuarı ve entegre proses kontrol sistemi içeren HSF üretim tesisi, AS9100, AS9120, ISO9001 ve ISO-EN 17025'e bağlı olarak mevcut talepleri ve uluslararası standartları takip etmek için yatırımlarına devam etmektedir.

-HSF, onarım atölyeleri tarafından genel verimi artırmaya, kaliteyi artırmaya ve maliyetlerinizi düşürmeye yardımcı olmak için benzersiz MRO ve onarım hizmetleri de sunar. Teklifimiz, müşterilerimizin hizmet ve kalite konusundaki yüksek beklentilerinin ötesine geçmeyi sağlar - verimlilik kaybını en aza indirir ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları