Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Pazarlama alanında tecrübeli olan

M-EKAP programını daha önce kullanmış olup,

Önceki çalışmalarında kendine müşteri portföyü oluşturmuş

Daha önce kamu ihaleleride görev almış,

Kendine güvenen

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin 4 yıllık bölümünden mezun

5 yıl tecrubesi olan

öğrenmeye açık, empati kurabilen, takım çalışmasına yatın,

Etkin iletişim kurabilen

Etkin fuar tecrübesi olan,

Analiz ve raporlama becerileri gelimiş,

Analitik düşünebilen, problem becerileri gelişmiş, çözüm odaklı,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İSTANBUL MEDİKAL TERMAL HOTEL
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli - Gebze, Bursa, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Yalova, Çanakkale, Manisa, Balıkesir, Antalya, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Düzce, Denizli
Bugün
BAŞVUR
MİMARSİNAN MUTFAK EŞYALARI
Türkiye
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SİMERKOM ELEKTRONİK
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HÜMA MÜHENDİSLİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Hümayun Holding olarak yurtiçi ve yurtdışı pazarında, birçok farklı şirketlerimiz ile yedi ana sektörde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Sunduğumuz hizmetleri geliştirerek bilgi ve deneyimimizi sizlerle paylaşıyoruz. Bereketi ve gücü temsil eden Hüma kuşunun, Hümayun’a dönüşüp Osmanlı saraylarında hükümdarı ve hükümdara aidiyeti ifade etmek için kullanılıyor olması, firmamızın misyonu haline gelmiştir.

Himaye eden; ‘koruyan’ anlamlarına gelen Hümayun ismi ile yatırımlarınızı koruyarak, güçlü politikalarımızı esas almaktayız.

Hüma kuşu, binlerce yıldır efsanelerde varlığını sürdüren bir kuştur. Konduğu yere mutluluk ve huzur getirdiğine inanılır. Güzelliğiyle görülmeye değer, insanda hayranlık uyandıran bir kuştur Hüma. Efsanelere göre hüma kuşunun canlı olarak görülmesi mümkün değildir. Halk tarafından, evlerin huzurundan ve mutluluğundan sorumlu olmasıyla da çokça anılır.

Bereket, güç ve huzur getireceğine inanılan bu kuş sayesinde, yeryüzündeki hükümdarların belirlendiğine de inanılmıştır.

Hümayun Holding çatısı altında sizlere Tedarik ve Tesis Yönetimi, Akademi ve Organizasyon, İnşaat, Hukuk, Maden, Otomotiv, Lojistik sektörlerinde hizmetlerimizi sunuyoruz. Hizmetlerimizi sunarken güçlü ve hedeflerimize ulaşmaya kararlı bir şekilde ilerliyoruz.

Geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile kamu ve özel sektöre en yararlı tedarik hizmetini sunuyoruz. Her geçen gün hizmet alanlarımızı geliştirerek daha güvenli ve yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefliyoruz. Tedarik ve Tesis Yönetimi hizmetlerini sunarken hüma kuşunun getireceği bereket ile müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılıyoruz.

Tesis yönetimi eğitimi, yüksek kapasiteli davet ve organizasyonlar, dijital reklam gibi bir çok konuda kontrollü ve güvenilir hizmetler sunuyoruz. İşini bilen ancak sınırları zorlayan profesyonel ekibimiz ile hüma kuşunun insanlara dağıttığı huzur ve mutluluğu sizler için yaptığımız işlerde hissettirmeyi umuyoruz.

İnşaat sektöründe güvenli ve huzurlu alanlar oluşturabilmek adına en kaliteli malzeme ve en gelişmiş teknik donanım ile çalışıyoruz. Yalnızca üstlendiği konut projelerinde değil, huzur getireceğine inanılan hüma kuşunun feyzi ile projelerin yer aldığı çevrelerde de modern ve güvenli bir yaşam tarzını da temel almaktayız.

Hüma kuşunun gücünden yola çıkarak, verdiğimiz hukuk ve danışmanlık hizmetlerinin karşılığında adaletli ve güvenilir bir ortamın tesis edilebilmesi için çabalıyoruz. Sunulan etkin hukuk hizmeti ve uzman kadromuz ile en verimli şekilde çözüme ulaşmayı amaçlamaktayız.

Türkiye’nin yer altı ve yer üstü zenginliklerini değerlendirerek her zaman tercih edilen bir firma olmayı hedefliyoruz. Çevre duyarlılığını dikkate alarak yeraltı kaynaklarını ülke ekonomisine kazandırmayı amaçlıyoruz. Madencilik alanında verimli çalışma şeklimizle profesyonel bir şekilde hizmet sunmaktayız.

Hüma’nın yaydığı güvenli ve huzurlu ortamı sizler için oluşturuyoruz. Gelişmiş teknolojimiz ile müşterilerimize güvenilir bir şekilde hizmet vermekteyiz. Her sınıf kayıp aracı yakalama, yasal işlemleri ve otoparka çekilme süreçlerinde hizmet vererek müşterilerimize kolay ve hızlı çözümler sunuyoruz. Hüma kuşunun himaye etmesini biz de kendimize görev bilerek sizlere çözümler sunuyoruz.

Kara, hava ve deniz gibi bir çok alanda taşımacılık hizmeti sunarak yükünüzü dilediğiniz yere hızlı ve güvenilir bir şekilde götürmekteyiz. Hüma’nın hızını benimseyerek müşterilerimizin ürünlerini istenilen yere, istenilen zamanda güvenle, hızlıca, sağlam bir şekilde ulaştırılmasına olanak sağlıyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları