Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ArGe Mühendisi

Eskişehir
  • 28.08.2018
  • 500 - 1000

İş Tanımı

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Ankastre Ocak,fırın ve soba imalatı yapan işyerimizde istihdam edilmek üzere Arge Mühendisi aranmaktadır. 

Aranan Nitelikler

-       Tercihen Makine Mühendisi mezunu

-       En az bir yıl iş tecrübesi olan

-       Solidworks programını bilen

-       22 – 35 yaş arası 

-       Askerliğini yapmış (Erkekler için)

-       İş takibi ve iş sonuçlandırma konusunda başarılı, sorumluluk sahibi

-       Yeniliğe açık ve sürekli kendini geliştirebilecek

-       İngilizce bilgisi olan

-       Sürücü ehliyeti olan ve aktif araç kullanbilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Aydın - Nazilli, Aydın, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale, Denizli
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ICP ISI CİHAZLARI PAZARLAMA A.Ş

               ICF, Eskisehir’de bulunan 60.000 m2 açık alana, 30.000 m2 kapalı alana sahip entegre üretim tesislerinde, 250 çalışanı ile tüketiciye daha keyifli, güvenli ve ergonomik mutfak hayatı sunmak için mutfak cihazları gurubunu üretmektedir.

              Her geçen gün yatırımlarına hız vererek büyüyen ICF, ulusal ve bölgesel yatırım gücüyle ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlarken, sanayi üretiminde çok önemli bir rol oynamaktadır.

             ICF, sac dilme ve boy kesme, preshane, toz boya, emaye, puntolama, büküm ile işleyen tezgahları ve montaj hatlarından oluşan entegre bir tesise sahip olup, ihtiyaç duyduğu her türlü kesme ve kalıp ile ilgili revizyon çalışmalarını kendi bünyesinde yapabilmektedir.

            Teknolojiyi yakından takip eden ve makine parkını bu paralelde geliştiren ICF, sahip olduğu iş gücü, bilgi ve deneyim desteği ile günde 2.600 adet ürün üretim kapasitesine sahiptir.

            ICF, çağın gereksinimlerine uygun olarak, üretiminin her aşamasını özel sistemler sayesinde izlemekte ve kontrol altında tutmakta, yalın üretim felsefesinin ışığı altında birçok sistemi kendine özgü uyarlayarak uygulamaktadır. Bu amaçla kurduğu “ICF Üretim Sistemi”nin başarısını, inovasyonlarına ve yetenekli, gelişime açık, genç mühendis potansiyeline dayandırmaktadır.

           ICF, Ar-Ge faaliyetleri ve teknolojik yatırımları ile kendini sürekli yenilemektedir. Tüketicinin kendini mutlu hissedip, keyif alması, ICF'nin başlıca amaçları arasında bulunmaktadır. Ham madde ve yardımcı malzemelerde ise kalite düzeyini, yeni gelişimleri de takip ederek arttırırken, her zaman müşteriye en kaliteli ürünün ulaştırılması adına malzeme ve tedarik zinciri yönetimini geliştirmektedir.

          Ayrıca, ISO 9001:2008, CE, CB, SASO, ROSH, GS belgeleri ile uygunluk ve sağlamlığını garanti altına almaktadır. Ürünlerine verilen ücretsiz 2 yıllık garanti süresi de kaliteye güvenin bir diğer göstergesidir.

         Yenilikçi anlayışı ile her geçen gün hedefini büyüten ICF, dünya ankastre çözümleri piyasasında, dizany, kalite ve fonksiyonellik düzeyinde yakaladığı başarıyı bir çok dünya lideri markaya ürün yaparak bu segmentinde söz sahibi konuma gelme hedeflerini, bu hedeflere ulaşıp sürekli orada kalarak sonsuza kadar taşıyacaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları