Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhasebe Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 29.09.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Faaliyet konusu lojistik ve antrepo olan şirketimiz bünyesinde  Hadımköy şubemizde kurumumuzun Mali İşler Departmanı’nda görevlendirilmek üzere,
Muhasebe Sorumlusu olarak aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • 22-30 yaşları arasında,
  • Yüksek okul veya ticaret lisesi mezunu ,
  • En az 2 (iki) yıl deneyimli,
  • Dikkatli ve özenli çalışmayı prensip edinmiş,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Analitik düşünebilen, çözüm odaklı,
  • İkili iletişimi kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın,
  • Tercihen Soft Finans programlarını kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Özet Bilgiler

ULUSAL LOJİSTİK VE ANTREPO DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
COMET OTELCİLİK
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAKİŞ İNŞAAT
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
OZ DOGAN MUZIK ALETLERI TICARET LIMITED SIRKETI
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ERMİŞ RAF SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ULUSAL LOJİSTİK VE ANTREPO DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

ULUSAL LOJİSTİK ANTREPO HİZMETLERİ DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

-1999 yılında ilk olarak ithalat ve dış ticaret alanlarında antrepo hizmeti vererek Ulusal Lojistik & Antrepo markası olma yolculuğuna başladı. Yıllardır kazanmakta olduğumuz tecrübe ve yenilikçi kimliğimiz ile çalıştığımız firmalara lojistik kapsamında çeşitli hizmetler vermeye devam ediyoruz.

-Taşıma, depolama ve dağıtım alanlarını ustaca yürütmenin yanı sıra, müşterilerimize stratejik çözümler üreterek bu zaman dilimini verimli kullanmalarına yardımcı oluyoruz. Ulusal Lojistik & Antrepo’nun tecrübeli ve eğitimli kadrosu tarafından firmalara Danışmanlık Hizmeti olanağı da sağlamaktayız.

-Bu sektördeki yolculuğumuza başladığımızda asıl hedeflerimiz Ulusal Lojistik & Antrepo olarak hizmet verdiğimiz her konumda müşterilerimizin başarılı olmalarına yardımcı olmak, ticaret süreçlerini verimli hale getirebileceğimiz yaratıcı çözümler ortaya koymak ve her alanda avantaj sağlamaktı. Bunların yanı sıra, Ulusal Lojistik & Antrepo, tüm bu faaliyetlerin merkezinde kendine bir yer belirlediği için bir marka haline geldi.

-Ulusal Lojistik & Antrepo 1999’dan beri ülkece ve dünyaca bilinen köklü firmalar ile gerçekleştirdiği projelerin ve marka olma adına yapmış olduğu yatırımların haricinde sosyal sorumluluk anlayışı da benimsemiştir. Yıllardır yenilikçi kimliği ve sektöre karşı duyduğu büyük heyecanla hizmet vermeye devam etmektedir.

-Departmanlarımızda çalışmakta olan deneyimli, eğitimli ve kendi alanlarında en iyisi olan personellerimiz, müşterilere özel stratejik ve en verimli çözümleri üretmek ve dış ticaret planları oluşturmak gibi görev tanımları ile Ulusal Lojistik & Antrepo’nun kusursuz bir şekilde hizmet vermesini sağlamaktadır.

Misyonumuz;
  • Sürekli gelişmekte olan dünyamızı, lojistik sektörünü ve hizmet verdiğimiz her sektörün gelişmelerini güncel olarak takip ederek, sahip olduğumuz amaçları bir üst seviyeye ulaştırmak. Sadece lojistik ve antrepo sektörlerini değil, bağlantı kurduğumuz her alanda eğitim, öğrenme ve geliştirme faaliyetleri gerçekleştirmek. 
Vizyonumuz;
  • Ulusal Lojistik & Antrepo markası olarak sağladığımız her hizmetin en iyisi olması için çalışıyoruz. Her departmandaki ekiplerimize yeni eğitimler vererek personellerimizin iş alanlarındaki gelişimlerine destek oluyoruz. Bununla birlikte teknolojik gelişmelerin takibinde olarak kendi firmamızı ve verdiğimiz hizmetleri geliştiriyoruz. Yenilikçi, gelişime ve değişime açık, öngörü sahibi ve kaliteyi daima yukarı çıkarmak, Ulusal Lojistik ve Antrepo ile birlikte iş ortaklarımızı da geliştirmek hedeflerimizden biri.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları