Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kaporta Boya Ustası

Bursa
  • 8.09.2015
  • 0 - 20

İş Tanımı

        Servis Bölümü hedefleri doğrultusunda, araçların kaporta ve boya onarımlarını  en hızlı ve kaliteli şekliyle tamamlayıp, servis gelirlerini ve müşteri memnuniyetini arttırıcı faaliyetlerde bulunmak.

Aranan Nitelikler

. Meslek Yüksek Okulu, Meslek Lisesi İlgili Bölümlerinden Mezun veya Ustalık Belgesi Olan,

. Otomotiv Sektöründe Deneyimli,

. Yaptığı İşi Kendi İşi Gibi Sevecek, Dikkatli, Titiz Çalışabilen,

 

. Ekip Ruhuna Sahip,

 

. Askerlik Hizmetini Tamamlamış,

 

. Boya ve Kaporta Ustaları Arıyoruz.

 

Özet Bilgiler

MAKYAĞSAN MAKINE YAĞ SANAYI VE PAZARLAMA A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MAKYAĞSAN MAKINE YAĞ SANAYI VE PAZARLAMA A.Ş.

Makyağsan 1965 yılından beri, madeni yağ satışı işinde, faaliyet göstermektedir. Yarım asırdan fazla tecrübesi süresince, en kaliteli yağları, en iyi hizmet ve fiyatla sunmuş, böylece müşterilerinin, en doğru yağlama çözümlerine ulaşmak için her zaman güveneceği bir adres olmuştur.

Siz değerli müşterilerimize, içlerinde kimya, makine ve jeoloji mühendislerinin bulunduğu satış ve teknik destek ekibimizle hizmet vermenin gururu içerisindeyiz.

Bursa depomuzdan Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik, Yalova, İzmir depomuzdan İzmir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli Antalya depomuzdan Antalya, Burdur ve Isparta illerine Afyon depomuzdan da Afyon, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerine satış, pazarlama ve dağıtım hizmetimiz bulunmaktadır.

MAKYAĞSAN, Mobil yağlarının Yetkili Distribütörü olup yukarıda belirtilen toplam 17 il ve bağlı ilçelerinde faaliyet göstermektedir. Mobil binek aracı motor yağları, Mobil ticari araç yağları ve Mobil endüstriyel yağları dahil çok geniş bir yelpazedeki Mobil motor yağlarının dökme tankerlerden 1 lt paketlere kadar değişen çeşitli ambalajlarda dağıtım ve satışını yapıyoruz. Vizyonumuz sizin işinize, bizim iş ilişkimize ve Mobil markasına değer katan yüksek performanslı Mobil ürünlerinin ve hizmetlerinin satışını yapmaktır.

Yüksek performanslı Mobil yağları ve Mobil gresleri Orijinal Ekipman İmalatçısıOEM ile yakın işbirliği içinde geliştirilen üstün kaliteli Mobil markalı ürünler mükemmel sonuç vermek için tasarlandı.

Laboratuvarda ve sahada kapsamlı testlerden geçirildi.
Endüstrinin, Ekipman İmalatçısının ve OEM'nin gerekliliklerinin ötesine geçecek şekilde formülleştirildi.
Kaliteli performansın korunması için araştırmalarla sürekli olarak iyileştirildi.
En zorlu uygulamalar için benzeri olmayan bir sentetik yağlayıcı grubu bunlara öncülük etti.

İhtiyacınız olan motor yağlarını ve greslerini size sunar. Mobil yağ stokçuları ve tedarikçileri olarak, amacına uygun inşa edilmiş depomuzda küçük ve büyük ölçekli müşterilerimizin ihtiyaçlarına hızla ve verimli biçimde karşılık vermemizi sağlayan bol miktarda yağlayıcı bulundururuz. Tedarikte esnek olabilmek için kendi nakliye filomuza sahibiz ve ayrıca malların doğrudan depodan alınmasını da kabul ederiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları