Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

CNC Lazer Operatörü

Bursa
  • 4.05.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

Endüstriyel Mutfak üretimi yapan firmamızda görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen niteliklere sahip Lazer Operatörleri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Mesleki yeterlilik belgesine sahip,
  • Lazer kesim tezgahlarını kullanabilen lazer operatörü,
  • Tercihen 1 yıl deneyimli,
  • Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
  • Askerlik görevini tamamlamış çalışma arkadaşları alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bursa - Osmangazi
Son 1 Hafta
ÖZKAYNAK MADEN SUYU TİCARET LTD ŞTİ
Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
Rimaksan Makina Metal Otomasyon Tasarım ve Yazılım San.Tic.Ltd.Şti
Bursa - Osmangazi
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

İNOKSAN MUTFAK SAN. VE TİC. A.Ş.

1980 yılında endüstriyel mutfak sektörüne inanan 2 başarılı girişimci, kazandıkları deneyim ve tecrübeleri birleştirerek İNOKSAN 'ı kurdular. Kısıtlı imkanlar ile yola çıkan Vehbi Varlık ve Coşkun İrfan kendileri gibi hırslı, çalışkan, mükemmelin peşinde koşan, az ama güçlü bir ekibi arkasına aldı. Küçük bir atölyede başlayan büyük bir hayal, bugün 20.000 m² kapalı alanda üretim yapan, son teknoloji ile donanmış bir endüstri üssüne dönüştü ve dünyanın ilgisini çeken bir Türk markası oldu.

2013 yılında İNOKSAN 'ın tüm hisselerini devir alarak markanın %100 sahibi olan Vehbi Varlık, İNOKSAN 'ın dünya markası olma yolunda ki adımlarına hız verdi. Başlangıçta sayılı ülkeye ihracatı olan İNOKSAN , bugün 5 kıtaya milyon dolarlık ihracat hacmi ile Türkiye'nin sayılı sanayi kuruluşları arasında yer almaktadır. İhracata büyük önem veren İNOKSAN dünya ülkelerinin farklı mutfak kültürlerine uyan özel ekipmanlar üreterek, dünyanın dört bir yanında tanıtım yapmakta, uluslararası temsilcilikleri ve doğrudan satışları ile üretiminin yüzde 35'ini ihraç etmektedir. Araştırma ve geliştirmeye öncelik veren ve yıllık cirosunun önemli bir bölümünü Ar-Ge çalışmalarına ayıran İNOKSAN , ürettiği inovatif ekipmanlar ile dünya markaları ile rekabet etmektedir.

Kaliteli üretim için kaliteli hammadde ve malzeme ithalatını gerçekleştiren İNOKSAN , ayrıca Türkiye'de üretilmeyen dünyanın en ünlü markalarının ürün ve kalitesini, yaptığı ithalatla müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. İNOKSAN profesyonel bir mutfak için hazırlıktan pişirmeye, servisten bulaşıkhane ünitelerine varan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak ekipman ve cihazı üretmektedir.

6 büyük ilde bölge müdürlüğü, 40'a yakın yetkili bayisi bulunan İNOKSAN , 4.000 çeşide varan yardımcı mutfak ürünleriyle; otel, bar, kafe, restoran, turistik tesis, fastfood gibi yeme içme alanlarının bulunduğu tüm mekanlara gereken tüm ürün ve aksesuarları üretip, gerektiğinde ithal ederek müşterilerine sayısız alternatif sunmaktadır. İNOKSAN sektöründe en kaliteli ve uzun ömürlü ekipmanları üretme mottosuyla; paslanmaz çelik, krom nikel sac, ithal ve yerli kompenetler birleştirilerek CNC kontrollü makinalarda üretim yapmaktadır.

Ülke çapına yayılmış 90 yetkili servisi ile satış sonrası hizmet veren İNOKSAN , yetkili servislerini seçerken; endüstriyel mutfak ekipmanları, elektrik, elektronik, soğutma ve LPG sistemleri konusunda donanımlı, personel ve araç sayısı yeterli, teminat mektubu verebilen iş ortakları aramaktadır. Yetkili servisler İNOKSAN ile sözleşme yaptıktan sonra TSE belgesi almak zorundadır. Satış ve servis noktaları İNOKSAN güvencesi ile Türkiye'nin dört bir yanında kalite, sınırsız hizmet anlayışı ve profesyonel bakış açısı ile daimi müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. İNOKSAN projeden servise tam hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

İNOKSAN , köklü geçmişinden aldığı güç ile odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak mutfakların mimarı olmaya ve yeni başarı hikâyeleri yazmaya devam edecektir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları