Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

INTERPRESS bünyesinde Medya Analiz Departmanında görevlendirmek üzere excel ve power point analiz ve raporlama bilen, deneyimli çalışma arkadaşları aramaktayız.

Markaların kurumsal iletişim departmanları ve PR ajanslarının iletişim çalışmaları sonucunda yansıyan haberlerin tek tek okunarak uluslar arası mesleki standartlarda belirli parametreler eşliğinde analiz edilmesi ve analiz edilen haberlerin günlük, aylık, üç aylık periyotlarla power point, excel ve pdf formatlarında hazırlanması iş tanımını oluşturmaktadır.

Aranan Nitelikler

Üniversite mezunu,

 

Minimum 2 yıl iş deneyimi olan,

 

Tercihen medya analiz, pazar araştırma ve halkla ilişkiler sektörlerinde deneyimli,

 

MS Office uygulamalarına hakim, Excel'i iyi düzeyde kullanabilen, ileri düzeyde Excel ve Power Point raporlama bilen,

 

Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,

 

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

 

Tercihen okuduğunu anlayacak düzeyde İngilizce bilgisine sahip,

 

Sorumluluk sahibi,

 

Ekip çalışmasına yatkın.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

JJ Jolly Joker Turz. Org. San. ve Tic. A.Ş. – Jolly Joker
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

İNTERPRESS MEDYA HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Interpress 1940 yılında kurulmuş Türkiye’nin ilk medya takip merkezidir. İlk olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle sektörün oluşması ve gelişmesine sayısız katkılar sağlamıştır.

Bugün basın, televizyon ve radyo kanalları, internet siteleri, sosyal medya ve haber ajansları olmak üzere medyanın tüm dallarında gerek haber gerekse de reklam takipleri üreten, bu takipler üzerinden yol gösterici ve aydınlatıcı medya analizlerini müşterilerine sunan Interpress, tüm bu hizmetleri Türkiye ve dünya ölçeğinde üretmektedir.

İstanbul merkez ofisinin yanı sıra şube ve temsilcilikleri aracılığıyla tüm Türkiye’deki medya organlarının takibini gerçekleştirirken uluslararası üyelik ve işbirlikleri sayesinde yerelden küresele medya takibi ve analizi hizmetleri sunmaktadır.

Interpress medya takip, analiz ve arşiv hizmetlerinin sunumu için fiber optik internet altyapı, depolama çözümleri için IBM Storage ürünleri ve toplamda 500 Terabyte’ı aşan arşiv kapasitesi ile müşterilerine hızlı ve kesintisiz hizmet sunmaktadır.

Interpress ülkemizde benzeri bulunmayan bir yazılı basın arşivine sahiptir. 1981 yılından bugüne uzanan söz konusu arşiv yapılan büyük yatırımlar ile tamamen dijital ortama aktarılarak ihtiyaç duyanların kullanımına sunulmuştur. Ayrıca TV kanallarının 2009 yılı başından günümüze görüntü arşivleri de tutulmaktadır.

Interpress 200’e yakın çalışanı ve yaygın hizmet ağı ile daima müşterilerinin yanında olacaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları