Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gizli Müşteri olmak ister misiniz?

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 30.10.2017
  • Yönlendirmeli İlan

İş Tanımı

Sevgili Gizli Müşteri adayı,

Dünya her geçen gün müşteri deneyiminin ön plana çıkması, iletişimin artması, mobil uygulamalar ile hızlı ve yalın iş yapış biçimlerini gerektirip iş sonuçlarının da daha hızlı teslimi öngörüyor. Bu yıl Ipsos için de değişim ve dönüşümün yılı… Bizler de geliştirdiğimiz uygulamaları ile daha verimli, daha sade ve daha hızlı olana dönüşümle, araştırma sektöründe mevcut oyunun kurallarını değiştirmek için çalışıyoruz… Ipsos global ölçekte Shopmetrics Gizli Müşteri Araştırmaları Yönetim ve Raporlama sisteminin kullanım haklarını alarak sektörde yine bir adım öne çıkıyor...

 

Gizli Müşteri olarak projelerimizde yeralmak istiyorsanız database’imizde yeralabilir, verdiğiniz bilgileri ile kendinizi tanıtabilir, projelerimizi yeni web sitemiz ve/veya mobil tabanlı uygulamalarımız ile daha verimli takip edebilirsiniz.

 

(Not: Yeni sistemimize kayıt olurken adres ve iletişim bilgilerinden önce posta kodu bilgisine ihtiyacınız olacak. Posta kodunuzu bilmiyorsanız bu link’ten kolayca öğrenebilirsiniz: http://postakodu.ptt.gov.tr/ )

 

Şimdi değişim zamanı..! Daha hızlı, daha verimli, daha adil, takip edilebilir ve ölçülebilir iş birliktelikleri için sizleri yeni iş ortamımıza bekliyoruz?

 

Ipsos Türkiye

Gizli Müşteri Araştırmaları Ekibi

Aranan Nitelikler

Ipsos Mystery Shopping uygulamasına App Store ya da Google Play’den ulaşabilirsiniz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR