Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

A2 EHLİYETLİ MOTOKURYE

Ankara, Mersin(İçel), Muğla, İzmir, Hatay
  • 29.06.2020
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Scooterların çalınma durumlarında, yolda kaldığı zaman veya scooterları yerlerinde kontrol edeceklerdir. Vardiya şefleri işin durumuna göre farklı görevler de verebileceklerdir.



Aranan Nitelikler

DAF Grup’DA HATAY(İSKENDERUN) ,ANKARA,MERSİN,KOCAELİ bulunan depomuzda çalıştırılmak üzere merkez ofis ve saha da çalışacak; 
  • Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya 1 yıl tecilli
  • A2 sınıfı ehliyete sahip
  • Konusunda en az 1 yıl deneyimli
  • Kullandığı aracın sorumluluğunu alabilecek ,
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TGD LOJİSTİK DAĞITIM DEPOLAMA VE TEM. HİZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
Ankara
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL YÜCE OKULLARI
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İzmir - Konak
28.02.2024
BAŞVUR
MİS BAŞAK
Ankara - Yenimahalle
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DAF GRUP

-2016 tarihinde kurulan firmamız tüm lojistik alanındaki taşımacılık, temizlik, tahmil tahliye, paketleme, etiketleme ve Türkiye'de bir ilk olarak faaliyete giren Avm'ler de ki mağaza mal kabul operasyonu da dahil olmak üzere hizmet ağını geniş bir çevrede tutan bir şirkettir.

-Hedef kitlemiz Türkiye'deki hizmet ağında  tüm alanlara hitap ederek kaliteli iş sunmak ve ağımızı iş hacmimizi personellerimiz ile birlikte genişletmektir. Türkiye'de büyük alana hitap eden ve işçiliğini en önemli olan ihtiyaç duyulmasıyla işleyen lojistik hizmet ağı ülkemizde geniş bir yer tutmaktadır. Bu alanda DAF GRUP A.Ş. tam destek olarak firmalara ulaştırma, hizmet taşıma ve paketleme, tahmil tahliyede kalitenin adresidir.

VİZYONUMUZ
  • Müşterileri yatırım harcaması yaptırmadan, değişik sektörlerden müşterilerin gereksinimlerini karşılayacak optimum çözümleri kendi insan kaynakları ve finansal olanakları ile gerçekleştirebilmek. Tedarik zincirlerinde ki ürün ve bilginin kontrolü ayrıca lojistik gereksinimler için harcanan zaman ve finansal kaynak israfını ortadan kaldırarak ve müşteriye ”değişimi a kalitesiyle fark edin” diyebilecek bir alt yapı oluşturmayı başarmak.

MİSYONUMUZ
  • Kanunlara ve ticari etiklere uygun davranarak müşterilerine güvenilir, üstün kaliteli ve artı değer katan hizmetler vermek, çağdaş, kaliteli ve sağlıklı bir hizmet anlayışı geliştirerek çalışanlarımızın ve müşterilerimizin güven sadakatlerini kazanmak; böylece şirket profilini yükselterek türkiye’de örnek gösterilen ve çalışanlarının gurur duyduğu bir şirket olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları