Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
AMERICAN INTERNATIONAL KIDS ACADEMY AIKA Okul Öncesi Öğretmeni İş İlanı

İş Tanımı

American International Kids Academy Anaokulları Alkent2000(Hadımköy), Bahçeşehir, Florya ve Halkalı temsilciliklerinde görevlendirilmek üzere, Okul Öncesi ÖĞRETMENLERİ aranmaktadır.

AIKA Anaokulları'nın kurum kültürü ile yetiştirilmek üzere çocuk gelişimi uzmanları ve tecrübeli okul öncesi öğretmenleri görevlendirilecektir.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi bölümlerinden mezun,
  • Yeni öğretim metodlarını takip eden,öğretmenlik alanında kendini geliştirmek isteyen
  • Çocuk odaklı düşünen ve çocukları seven,
  • MS Office (Word, Excel, Powerpoint) programlarına hâkim,
  • Türkçe dil bilgisi kurallarına hakim,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • İletişim gücü yüksek, üretken,
  • Kariyer planı olan, idealist,
  • Bakırköy-Büyükçekmece hattında ikamet eden,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

AMERICAN INTERNATIONAL KIDS ACADEMY

-American International Kids Academy AIKA modern eğitimin metodolojilerini kullanarak tam zamanlı iki dilli İngilizce/Türkçe eğitim veren, erken çocukluk eğitiminden başlayarak ilkokul dönemine kadar velilerine ve çocuklarına butik hizmet sunan bir yapılanmadır. Farklı kültürlerden gelen öğrencileri bir çatı altında birleştirerek onlara farklılıklara saygı duymayı ve hoşgörüyü öğretmek hedefindedir.

-Erken çocukluk 0-3 Yaş ve okul öncesi dönem 3-6 Yaş çocukların gelecekteki akademik ve sosyal yaşantılarının temelini oluşturur. Okullarımız bu gerçeğe göre; Türk Milli Eğitim Sistemi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilerine seçkin bir eğitim vermeyi ilke edinmiştir. AIKA,  kendisine ve çevresine saygı duyan,  farklı kültürleri benimseyen, sorumluluk sahibi, iki dilli çocuklar yetiştirmek üzere yola çıkmıştır.

-AIKA Anaokulları olarak eğitim, birikim ve deneyimlerimizle uzmanlaştığımız işi yapıyoruz. Çocuk temelli düşünen yöneticilerimiz ve dinamik kadromuz ile erken çocukluk ve okul öncesi eğitimine yeni bir pencere açacağımıza inancımız sonsuzdur.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları