Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Airbnb/Rezidans Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu
  • 12.10.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Beyoğlu/Galata bölgesinde bulunan binamızın işletmesinden ve yönetiminden sorumlu olacak deneyimli yönetici aramaktadır.  

İş alanı, yüksek standartlarda döşenmiş 6 adet dairenin kısa ve/veya uzun süreli olarak özellikle yurtdışı misafirlere yasal mevzuata tam uygun şekilde konut kiralanması konusunda pazarlama ve işletme faaliyetini kapsamaktadır.  

Daireler çoğunlukla Airbnb üzerinden kiraya verilir. 

Yönetici, pazarlama faaliyeti ile birlikte misafirlerin giriş ve çıkış ile ilgili tüm işlemleri yapmakla, bunun yanı sıra binanın/dairelerin düzenli bakım işlerini izlemek ve dışarıdan alınacak hizmetleri de koordine etmekle yükümlü olacaktır. Yardımcı iş gücü olarak profesyonel bir firma kanalıyla temizlik işleriyle görevli bir eleman bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

*Normal mesai saatleri 9.00-18.00'dir ancak mesai saatleri ve tatil günleri işin yapısı nedeni ile esnek olmak zorundadır. Haftalık çalışma programına göre iki tam gün izin hakkı verilir; işveren izin gününlerinden birinin Pazar olmasına gayret eder ama izin gününü haftanın herhangi bir günü olarak belirleyebilir; müşterilerin giriş saatine ve gününe göre, ayrıca acil ihtiyaçlara göre Pazar günleri ve/veya gece saatlerinde mesai yapmak gerekebilir. Resmi ve dini tatillerde mesai yapmak gerekebilir (böyle durumlarda o günler başka izin günü ile telafi edilir).

*Konaklama sektöründe benzer pozisyonda en az 2 yıl görev yapmış olmak,

*İyi derecede İngilizce bilmek,

*Bilgisayar bilgisine sahip olmak ve ofis araçlarını kullanabilmek,

*Toplu taşıma ile Şişhane durağına kolayca ulaşabilecek semtlerde oturan (Beyoğlu,Şişli ve Beşiktaş çevresinde oturanlar tercihimizdir.)

*Dış görünüm ve kişisel hijyene özen göstermek,

*2 doz Covid 19 aşısını yaptırmış olmak,

*Güvenilir referans verebilmek,

*Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak tercih sebebidir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Doğa Koleji
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Uniq Tr Yönetim ve Danışmanlık A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
4.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ZEMİN YATIRIM HİZMETLERİ AŞ.