Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Anaokulu Yardımcı Öğretmeni

  • 7.04.2022
  • 500 - 1.000
BJK KABATAŞ VAKFI OKULLARI Anaokulu Yardımcı Öğretmeni İş İlanı

İş Tanımı

BJK Kabataş Vakfı Okulları bünyesinde görevlendirmek üzere Anaokulu Yardımcı Öğretmeni olarak görev alacak çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • MEB atama kriterlerine uygun
  • Alanında ön lisans mezunu
  • En az 3 yıl deneyimli ve özel okul tecrübesine sahip
  • Uluslararası eğitim programlarına hakim

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
5.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BJK-KABATAŞ VAKFI EĞİTİM KURUMLARI A.Ş.

BJK-Kabatas Vakfı Okulları, BJK ve Kabataş  camialarının misyon, vizyon ve değerleri ile oluşturulan BJK – Kabataş Vakfı Okulları, değerlerini geleceğe taşıyan, Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençliğin ta kendisi olmanın sorumluluğuna sahip, yaşamın her alanında kendi yeteneklerini kullanarak farklı bakış açıları sunan, çağdaş ve dünya dillerine hakim öğrenciler yetiştirme hedefiyle kurulmuştur. İki köklü kurumun tarihi değerlerini global eğitim yöntemleri ve değişen dünya dinamikleri ile güncelleyen BJK – Kabataş Vakfı Okulları, bireylerin yeteneklerine özgü başarılar elde etmesini sağlamaktadır.
  • Misyonumuz;
Yetkinlik temelli, yaşam merkezli, merak duygusunu besleyen, bugünün ve yarının becerileri ile donanmış, duyarlı ve çağdaş nesiller yetiştirmek.
  • Vizyonumuz;
Değerlerini geleceğe taşıyan, yarınları yazan nesiller yetiştirmek.

DEĞERLERİMİZ
  • GÜVEN VE DOĞRULUK:Fiziksel ve duygusal güveni garanti ediyor, bütün sistemimizi herkes için değer ve mutluluk yaratacak eşsizlikte kurguluyor ve çalışıyoruz. Tüm çalışmalarımızı fırsat eşitliği ilkesi etrafında kurguluyoruz. Kurduğumuz açık iletişimle erişilebilir, hesap verebilir bir yönetim tarzı sergileyerek algılarla değil kanıtlarla hareket eden bir organizasyon özelliği gösteriyoruz.
  • BAŞARI VE SÜREKLİ GELİŞİM:Öğrenmenin ve sürekli gelişimin vazgeçilmez bir unsur olduğunu biliyor, öğrenme süreçlerini tüm boyutlarıyla kullanıyoruz. Başarının bilimsellik ve disiplinli çalışmayla gerçekleşeceğini biliyor, bunu okul içi programlarımızla sürdürülebilir kılıyoruz.
  • SEVGİ:Yaşamı zenginleştiren ve armağana dönüştüren en önemli güç kaynağının “sevgi” olduğuna inanıyoruz. Tüm farklılıkları doğanın bir rengi olarak kabul ediyor, onları şefkat ile yan yana getirerek bir gökkuşağı oluşturuyoruz. Bize emanet edilen geleceğin tüm sorumluluğunu üstleniyor, herkesin gelişimine ve mutluluğuna zaman ayırıyoruz.
  • SAYGI:Kendimizden başlayarak yaşama, farklılıklara, yaşamı paylaştığımız tüm canlılara saygı duyuyoruz. Nezaket, sivil erdem ve vicdan ile yol alıyoruz.
  • GELENEKLERE BAĞLILIK:Yüzyılı aşkın eğitim geleneğimizi temel değerimiz kabul ediyor ve bunu değişen dünya dinamikleri ile harmanlayarak özgün bir eğitim modeli vadediyoruz. Geleneğimizi ve değerlerimizi tüm paydaşlarımız ve öğrencilerimiz ile yaşıyor ve yaşatıyor olmayı önemsiyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları