Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ArGe Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir
  • 15.06.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Silikon Ev Gereçleri üreten Baroness Fabrikasının, Yıldız Teknik Üniversitesi İkitelli Teknoparkı'ındaki Arge Laboratuarına Kimyager Arge elemanı aranıyor.

Aranan Nitelikler

Silikon konusunda bilgili veya konuya ilgi duyan Kimyager, Kimya Mühendisi veya Malzeme Mühendisi

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KİMPA İLAÇ LAB. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Örma Tekstil San.ve Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Aydın - Nazilli, Aydın, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale, Denizli
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
HOMETECH ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
METE VASIFLI ÇELİK ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
MUTLUSAN ELEKTRİK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
1.03.2024
Güven Soğutma Üniteleri San. ve Tic. Ltd. Şti
İstanbul Avrupa Yakası
28.02.2024
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BARONESS EV GEREÇLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Baroness; Mercan, Sultanhamam ve Tahtakale ’de yaşayan geleneksel esnaflık ruhunu Türk Sanayinin girişimci yüzü İSTOÇ’a taşımayı başarmış köklü firmalardan Bastonlu Züccaciye’nin ürün markasıdır. Bastonlu Züccaciye, Baroness markası altında üretttiği pratik ev ve mutfak gereçleri ile kalite ve tasarım yönünden günümüz tüketici ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamıştır. Her geçen gün pazarda bilinirliğini artırdığı gibi kendini yenileyip geliştirmekte, ürün çeşitliliğini zenginleştirmektedir.

İnsanların hayatlarını kolaylaştırma amacıyla yola çıkan Baroness, çok kısa sürede vitrinlerde yer bulup tüketicinin ilgisine mazhar olmuştur. Yurtdışında da ilgi gören ürünler, bugün onlarca ülkede insanların kullanımına sunulmuştur. Önceliklerini kalite, dayanıklılık ve sağlık olarak belirleyen şirketimiz, tüketicinin bütçesini de düşünerek ürünlerinin pratik ve zarif olmalarının yanı sıra ekonomik olmalarına da gayret etmiştir.

Yılların tecrübesiyle oluşmuş vizyonu, işine gösterdiği özenle kazanılmış itibar ve güven şirketimizin yaslandığı, onu uluslararası pazarlara taşıyan en önemli dayanaklardır.

Bastonlu Züccaciye şemsiyesi altında, yeni üretim yeri, tecrübeli üretim personeli ve ürün geliştirmeye verdiği yoğun emekle, Baroness markasının adından çok daha fazla söz ettireceğine ve bir dünya markası olacağına inanıyoruz.İnsanların hayatlarını kolaylaştırmak ve zenginleştirmek için çalışırken müşteri memnuniyetinin sürdürülebilirliği başlıca amacımızdır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları