Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Argon Kaynakçısı

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy
  • 11.06.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Sektöründeki öncü kimliğiyle birçok ilke imza atma başarısı gösteren Dinamik Sac İşleme ve Pano San. Tic. Ltd. Şti. faaliyetini Alemdağ Sanayi Bölgesi'nde bulunan 4.000 m² ‘lik üretim alanında gerçekleştirmektedir. Tesislerinde elektrik panosu, jenaratör kabini gibi metal sac işleme ile elde edilebilecek bir çok ürün üretilmektedir.Üretim süreçlerinin kalite felsefesine dayandırılması, çalışanlardaki farkındalığın artırılması, ISO 9001 standartlarında sürdürülen çalışma şekli ile her yıl büyümeye düzenli olarak devam ediyor. Sizde çalışma şekliniz, iş disiplininiz ve üretken usta elleriniz ile şirketimizin bir parçası olmak isterseniz başvuru yapıp farkınızı gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Aranan Nitelikler


Argon kaynağı alanında en az 3 yıl tecrübeli,
Sızdırmaz kaynak yapabilen,
Tercihen daha önce Alüminyum kaynatmış,
Oksijen kaynağı konusunda deneyim sahibi,
Tercihen Kaynakçı Sertifikası mevcut,
Ağır sanayide çalışmaya engel bir sağlık problemi olmayan,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
Anadolu yakası Çekmeköy Bölgesinde veya yakın illerde ikamet eden çalışma arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

VOLVAC PAKETLEME VE GIDA MAKİNALARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
FORTİ ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
15.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DİNAMİK SAC İŞLEME VE PANO SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Sektöründeki öncü kimliğiyle birçok ilke imza atma başarısı gösteren Dinamik Sac İşleme ve Pano San. Tic. Ltd. Şti. faaliyetini Alemdağ Sanayi Bölgesi'nde bulunan 4.000 m² ‘lik üretim alanında gerçekleştirmektedir. Tesislerinde elektrik panosu, jenaratör kabini gibi metal sac işleme ile elde edilebilecek bir çok ürün üretilmektedir.
Üretim süreçlerinin kalite felsefesine dayandırılması, çalışanlardaki farkındalığın artırılması, ISO 9001 standartlarında sürdürülen çalışma şekli ile her yıl büyümeye düzenli olarak devam ediyor. Sizde çalışma şekliniz, iş disiplininiz ve üretken usta elleriniz ile şirketimizin bir parçası olmak isterseniz başvuru yapıp farkınızı gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları