Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı - Aşçı Yardımcısı

  • 29.06.2022
  • 20 - 50
HOTEL VITA NATURALIS Aşçı - Aşçı Yardımcısı İş İlanı

İş Tanımı

Büyükhusun / Ayvacık’ta yer alan, yeni açılan lüks butik otelimiz bünyesinde, 
Yiyecek & İçecek departmanında Aşçı olarak görevlendirilecek, 
Tecrübeli,
Otel Mutfak bölümünde görev alacak,

Aranan Nitelikler

* Tercihen Gastronomi – Aşçılık Lisans / Meslek Yüksek Okulu veya Aşçılık Meslek Lisesi mezunu,
* Otel ve restaurant/cafe mutfaklarında en az 2-3 yıl deneyimli,
* Türk ve uluslararası lezzetlere aşina,
* Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren,
* Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
* Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
* Planlı, organize ve hızlı,
* Sorumluluk bilinci yüksek,
* Mutfak konusunda kalite standart kurallarına hakim

takım arkadaşları arıyoruz.

Otel lojmanında konaklama ve yemek imkânları sağlanmaktadır.

Butik otel olmanın verdiği avantajları sadece misafirleri için değil, takım çalışanlarımızın geleceği için de kullanıyoruz. Tüm çalışanlarımızın dahil olduğu çoklu görev misyonları ile mesleki gelişimlerine de sonsuz katkılar sağlıyoruz.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HOTEL VITA NATURALIS

Bir küllerinden doğuş hikayesidir HOTEL VITA NATURALIS.
Sadece hayallerdeyken bile, dağ yamacında, deniz manzaralı, hala içinde koyunun, keçinin, tavuğun, ineğin dolaştığı bir Ege sahil şeridi köyünde olması, OLMAZSA OLMAZDI.
70 gün süren Çanakkale Merkez, Antalya Kalkan arası Ege sahil şeridindeki araştırma gezisinin neticesinde hayal edilenleri azami seviyede karşılayan yer bulunmuştu; BÜYÜKHUSUN.
Tüm turizm alternatiflerine tarih, sanat, doğa, sağlık, yaz, gurme ve diğerleri hitap edebilen eşsiz bir bölgede olması özelliği, Büyükhusun’un tercih edilmesinde en büyük etkenlerden biri olmuştur. Düşünün ki, sadece bazılarını belirtebildiklerimizin tamamı azami 1 saatlik kara yolu mesafesinde; Çanakkale Şehitler abidesi, Alexandreia Troas ören yeri, Troya müzesi, Assos ören yeri, Zeus Altarı, Kaz dağları, Bozcaada, Cunda adası, Eceabat üzüm bağları, Kadırga koyu, Tuzla kaplıcaları, Çanakkale Hava limanı, Koca Seyit Havalimanı, Asya kıtasının bittiği uç Babakale balıkçı limanı.
HOTEL VITA NATURALIS, Latincede DOĞAL YAŞAM, yöre dokusuyla uyumlu ve çevre dostu bir yapı olma hassasiyeti inşasının temelinden itibaren başlamıştır. Örneğin; Parsel perde duvarlarında dere ve bina iç ve dış yüzeylerinde inşaat temel kazımından elde edilen taşlar, katlar arası tabyalarda doğa dostu strafor, bölümlemelerde bims briket, iç mekân taban döşemelerinde yöreyle özeleşmiş andezit, misafir oda duvar kaplamalarında %100 doğal kapama tuğla kullanılmıştır.
HOTEL VITA NATURALIS, çevresiyle uyum içinde ancak detay dokunuşlarla da farklılığını ön plana çıkarmaktan sakınmamıştır. Misafir odalarında bar, lavabo ve buz makinesi bulunması, bodrum katında şarap mahzeni ve ana bina çatısının çim olması farklılıklarında sadece birkaçıdır.
HOTEL VITA NATURALIS, doğa ve çevre dostu olma ana ilkesi altında, teknik ve teknolojik alt yapı bulundurma gereksiniminin göz ardı etmeden misafirlerine azami konfor ve lüksü, sloganında da SERENITY & SIMPLICITY, vurgulandığı üzere, sakin, yalın ve dingin bir atmosferde yaşatmayı hedeflemiştir.
HOTEL VITA NATURALIS, ulusal ve uluslararası standartlara uygun ve resmi makamlarca yayınlanmış tüm yönetmelikleri karşılayan bir BUTİK OTEL olarak küçük de olsa ülke turizmine katkı sağlayacağı umuduyla misafirlerinin hizmetindedir.
Son olarak, 32 senelik eğitim, öğrenim, iş ve hayat tecrübesinin neticesinde elde ettiği tüm bilgi ve görgü birikimini inşaat başlangıcından itibaren ortaya koymaya çalışan muhakkak ki bir var.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları