Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Adıyaman Konut Şantiyemiz İçin Elektrik Mühendisi arıyoruz.
İDE ELEKTRİK
Adıyaman - Merkez
27.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

Ataköy Şantiyemiz İçin Elektrik Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 20.10.2022
  • 20 - 50

İş Tanımı

Ataköy şantiyemiz için daha önce konut, zayıf akım, aydınlatma işlerinde çalışmış ve tecrübesi olan 2-5 yıl deneyimli Elektrik Mühendisi aramaktayız. Şantiyemiz Ataköy sahil bandı bölgesindedir. Başvuruların sistem üzerinden veya mail yoluyla yapılması gerekmektedir.

Aranan Nitelikler

2-5 yıl deneyimli,
Daha önce konut, zayıf akım, aydınlatma işlerinde çalışmış,
Autocad ve Ms-Office programlarına hakim,
Hakediş, ataşman, keşif, metraj, as-buılt konularında tecrübeli,
B sınıfı ehliyetli adayların başvurularını bekliyoruz.
Erkek adaylar için askerliğin yapılmış olması tercihimizdir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Teknik Arıtma Mühendislik Müşavirlik Hizm. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

İDE ELEKTRİK

İDE ELEKTRİK 2002 yılında taahhüt alanında hizmet vermek amacı ile kurulmuştur. Firmamız bir tesisin kuruluş aşamasında ihtiyaç duyabileceği enerji nakil hatlarının, O.G. trafo merkezlerinin ve komple elektrik tesisatı sistemlerinin projelendirilmesi ve uygulamasının yapılması amacıyla ticari hayatına devam etmektedir.. Bu doğrultuda otel, tatil köyü, hastane, askeri tesisler, konut ve yaşam alanları, alışveriş merkezleri, gösteri merkezleri ve spor merkezleri gibi tesislerin tüm mühendislik hizmetlerini, tasarım, geliştirme ve uygulama işlerini başarıyla yapmayı, bu süreçte edindiği bilgileri de kadrosundaki tüm personele aktarmayı ilke edinmiştir.

İş ortaklarımız, sektörde hep öncü olmayı hedeflemiş, malzeme kalitesinden ödün vermeyen, geniş servis ağı olan, teknik kadrosu yetkin ve güçlü, müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan, alanında kendini ispatlamış marka, firma, kişi ve kurumlardan oluşmaktadır. İde elektrik partnerlerinden aldığı bu güç ve destek ile, iş kalitesinden asla ödün vermeden mesleki hayatına devam etmektedir.

İDE ELEKTRİK; elektrik mühendisliğinin ihtiyaç duyulan her alanında profesyonel çözümlerini, en ekonomik, en kolay ve en pratik yollardan siz müşterilerine sunmaktan, yurtiçi ve yurtdışı yatırımcı ve yüklenici grupların güvenilir bir partneri olmaktan gurur duymaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları