Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bakım Mühendisi

  • 5.12.2022
  • 0 - 20
Yurtdışı bağlantılı ilan

İş Tanımı

TORRECID TÜRKİYE; Torrecid 1963 yılında kurulmuş Seramik ve Cam sektörlerine ham madde, kimyasal , hizmet, çözümler ve gelecek trendleri sağlayan bir çok uluslu iş grubudur.Torrecid Grup ana merkezi İspanya- Alcora Castellon’da yer almakta olup,28 ülkede şubesi bulunmaktadır. Bunun yanısıra 120 den fazla ülkeye de hizmet vermektedir. Torrecid stratejisi yeni çözümler ve gelecek avantajları yaratmak için innovasyon ve maksimum ilave değer temeline dayanmaktadır. Grubumuzun Türkiye şubesi 2009-2021 yılları arasında Eskişehir ilinde faaliyet göstermiş olup, 2021 yılı itibariyle de Bilecik ilinin Bozüyük ilçesinde faaliyet göstermeye devam etmektedir.Torrecid bünyesinde yaklaşık 4500 çalışanı bulunmaktadır. Grubumuzun Türkiye şubesinde; fabrika içi elektrik,mekanik ve otomasyon sistemleriyle ilgili işleri yürütebilecek bakım mühendisi adaylar aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin; mekatronik mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği,makine mühendisliği bölümlerinden mezun,
Elektrik, mekanik ve otomasyon sistemlerinde en az 3 yıl deneyime sahip,
İngilizce seviyesi; yurtdışıyla bağlantılı çalışabilecek kadar iyi düzeyde olan,
Autocad programını bilen,otomasyon sistemlerinden anlayan,
Planlama ve koordinasyon becerisi yüksek olup, sahada iş takibi yapabilecek,
Fabrika içi elektrik, mekanik ve otomasyon sistemleriyle ilgili işleri yürütebilecek bakım mühendisi adaylar aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TORRECID SERAMİK FRİT VE GLAZÜR SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.