Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bilgi İşlem Destek Elemanı

  • 26.09.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

Portföyümüzde bulunun bakım anlaşmalı müşterilerimize, bilişim teknolojileri yapısı kapsamında oluşabilecek Bilgisayar, Server, Network/Firewall ve Widows sorunlarına karşı yerinde ve uzaktan destek ile çözüm oluşturabilecek, en az 3 yıl deneyimli,  B sınıfı ehliyete sahip, askerlikten muaf ya da tamamlamış, Araştırmacı ve Pratik, öğrenmeye açık, geçmişinde bizim gibi IT destek firmalarında çalışmış erkek/kadın takım arkadaşı aramaktayız. Ataşehir ve Ataşehir civarında ikamet etmesi önceliğimizdir.

Aranan Nitelikler

Portföyümüzde bulunun bakım anlaşmalı müşterilerimize, bilişim teknolojileri yapısı kapsamında oluşabilecek
Bilgisayar, Server, Network/Firewall ve Widows sorunlarına karşı yerinde ve uzaktan destek ile çözüm oluşturabilecek, en az 3 yıl deneyimli, 
B sınıfı ehliyete sahip, askerlikten muaf ya da tamamlamış,
Araştırmacı ve Pratik, öğrenmeye açık, geçmişinde bizim gibi IT destek firmalarında çalışmış erkek/kadın takım arkadaşı aramaktayız.
Ataşehir ve Ataşehir civarında ikamet etmesi önceliğimizdir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

DUMAN TEKNOLOJİ LTD STİ

Duman Teknoloji 2008 yılından beri müşterilerine hızlı ve doğru hizmeti yüksek müşterimemnuniyeti sunmayı hedefleyen, gününde/yerinde anlayışı ve eğitimli teknikpersoneli ile çözüm üreten bir teknolojik danışmanlık ve IT destek firmasıdır. Yolaçıktığımız günden bugüne dek çalıştığımız firmaları “müşteri” olarak değil, “iş ortağıolarak görüyor, bu yüzden de hep en iyisi için çalışıyoruz. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları