Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde yerleşik firmamızda istihdam edilmek üzere, yazılım & donanım, web sayfası hazırlama ve sosyal medya yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimi bulunan, erkekler için askerlik görevini tamamlamış, B sınıfı ehliyete haiz, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, grafik programları kullanabilen tam zamanlı çalışacak ekip arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

web sayfası tasarımı yapabilen, yazılım & donanım konularında uzman, sosyal medya yönetiminde tecrübeli, grafik programlarını kullanabilen, B sınıfı ehliyti olan ve erkek adaylar için askerlik yapmış tam zamanlı çalışacak arkadaşlar aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Kayseri
16.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

SANOVA BÜRO MOB. TEKS. TUR. İNŞ. DEK. VE GIDA TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamız tarafından üretilen ergonomik ve çok fonksiyonlu ofis koltukları, 41 yıllık tecrübe ile ileri teknolojiler kullanılarak, ülkemizde bir ilk olarak üretilmeye başlamıştır. Yüksek kalite standartlarına uygun, çok fonksiyonlu ürünlerimiz, entegre tesislerimizde üretilip, uzman kadromuzun sürekli zenginleştirdiği tasarım ve ar-ge çalışmalarıyla şekillenerek değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

SANOVA Tasarım Ekibi, ofislerde maksimum verimliliği, konforu ve iş hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen detay çözümleriyle ve insan sağlığına, çevreye karşı duyarlı olma anlayışıyla, uzun ömürlü ürünler tasarlamaktadır.

Ekoloji kavramları, estetik, ergonomi ve işlevselliğin ön planda tutulduğu, çevreci materyallerin kullanıldığı ürünler, kişiye özel kullanım kolaylıkları ile göze çarpar. Farklı boy ve vücut yapısındaki her insanın rahatlıkla kullanabileceği ürünler, uzun süreli kullanımlardan kaynaklanan sırt ve bel ağrılarının oluşmasını minimize eder. Çalışırken tüm vücut hareketlerine ve ölçülerine uyum sağlayarak performansınızı artırır. Zengin renk seçenekleri ile ofislerinizdeki şıklığa ve konfora değer katar.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları