Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

BİLGİ İŞLEM VE RAPORLAMA UZMANI

  • 14.09.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ ?


---------------ÇİTLEKÇİ---------------


Tunçlar Kuruyemiş, 1989 Yılından bugüne Kuruyemiş sektöründe cesur atılım ve yatırımlarla, istikrarlı kalite politikasıyla kendini ispatlamıştır. Her türlü kuruyemiş üretimi, ithalatı ve ihracatı ile gerek ulusal gerekse uluslar arası pazarlarda farklı taleplere farklı yaklaşımlar ve müşteri odaklı çözümler sunmaktadır. Tedarik zincirinin her halkasında olması ile sektöre hakim konumdadır. 2005 yılında farklı bir yapılaşma ile sektörde çığır açarak Gimat toptancılar sitesinin dışındaki modern fabrikasına taşınarak faaliyetine burada devam etmiştir. İçerisinde kuruyemiş üretimi, depolama, showroom ve ofisleri barındıran 8000 m2'lik bu modern yapı kısa sürede bölgeyi cazibe merkezi konumuna getirmiştir. 2011 yılında ise yine öncü olma misyonuyla hareket ederek Türkiye'nin en yüksek teknolojili ayçekirdeği tesisini faaliyete geçirmiştir. 20.000 m2' lik kapalı alana sahip muazzam tesiste bölgenin önemli tarım ürünlerinden olan ayçekirdeği işlenmekte, ülkemizin ve firmamızın tanıtımının yapıldığı saygın fuarlarda gururla teşhir edilmektedir.  Bölgemiz ve ülkemizin en iyi şekilde tanıtımı, ülkemiz ihracatına katkı sağlama ve modernleşme prensipleriyle sektöründe haklı bir saygınlığı elde etmiştir.


Şirket Genel Müdürlüğünün ve Mağazaların, yürüttükleri hizmet süreçlerinde, verimi artırmak amacıyla güncel bilişim teknolojilerinin kullanımını sağlamak. Logo Tiger 3, Zirve, PDKS Parmak izi bilgisayar programlarının yazılım ve otomasyon çözümlerini üretmek veya temin etmek yoluyla bilişim desteği sunmak. Alanı ile ilgili oluşabilecek her türlü soruna doğru ve zamanında müdahale etmek. Sistemin 24 saat çalışabilirliğini sağlamak. Yıllık stok sayımlarını organize etmek, sayımlarda aktif olarak görev almak ve şirket genelindeki tüm bilgi sistemlerinin envanterini tutarak yönetime raporlamak. Bilgisayar, Pos kasa, kamera ve terazi kurulumlarını yapmak, arızalarını gidermek.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen mağazacılık sektöründe deneyim sahibi,
  • Tercihen Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Programcılığı bölümleri mezunu,
  • Raporlama vizyonuna sahip,
  • Aktif olarak araç kullanabilen,
  • Yazılım konusunda en az 2 yıl bilgi ve deneyim sahibi,
  • Bilgi işlem bakım/onarım, network ve proje yönetimi konularında en az 2 yıl deneyimli,
  • Logo Tiger 3, Zirve, PDKS parmak izi veri tabanı hakkında bilgi sahibi,
  • MS-SQL sunucular ve entegrasyonlar hakkında bilgi ve deneyim sahibi,
  • NETWORK, telefon ve kamera kurulum sistemlerinde deneyimli,
  • IBM pos kasa ve Terazi kurulumunda tecrübeli,
  • Mail, server kurulum ve yönetiminden anlayan,
  • Genius Office hakkında bilgi sahibi,
  • Şirket sistemlerinde oluşan veya oluşabilecek tüm sorunları gidermek,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
DENEYİMLİ Bay-Bayan "Bilgi İşlem ve Raporlama Uzmanı" Ekip arkadaşı arıyoruz.  

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BESTEPE KOLEJİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Sınav Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Sınav Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
Metod Koleji
Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
Ankara - Keçiören
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
16.03.2024
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
4.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

Tunçlar Kuruyemiş

-Tunçlar Kuruyemiş, 1989 Yılından bugüne Kuruyemiş sektöründe cesur atılım ve yatırımlarla, istikrarlı kalite politikasıyla kendini ispatlamıştır. Her türlü kuruyemiş üretimi, ithalatı ve ihracatı ile gerek ulusal gerekse uluslar arası pazarlarda farklı taleplere farklı yaklaşımlar ve müşteri odaklı çözümler sunmaktadır. Tedarik zincirinin her halkasında olması ile sektöre hakim konumdadır.

-2005 yılında farklı bir yapılaşma ile sektörde çığır açarak Gimat toptancılar sitesinin dışındaki modern fabrikasına taşınarak faaliyetine burada devam etmiştir. İçerisinde kuruyemiş üretimi, depolama, showroom ve ofisleri barındıran 8000 m2'lik bu modern yapı kısa sürede bölgeyi cazibe merkezi konumuna getirmiştir.

-2011 yılında ise yine öncü olma misyonuyla hareket ederek Türkiye'nin en yüksek teknolojili ayçekirdeği tesisini faaliyete geçirmiştir. 20.000 m2' lik kapalı alana sahip muazzam tesiste bölgenin önemli tarım ürünlerinden olan ayçekirdeği işlenmekte, ülkemizin ve firmamızın tanıtımının yapıldığı saygın fuarlarda gururla teşhir edilmektedir.

-Bölgemiz ve ülkemizin en iyi şekilde tanıtımı, ülkemiz ihracatına katkı sağlama ve modernleşme prensipleriyle sektöründe haklı bir saygınlığı elde etmiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları