Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Engelli Personel
ENGELLİ ÖZHAN MARKETLER ZİNCİRİ
Bursa
26.07.2023
Firmanın Tüm İlanları

Bilgisayar Mühendisi

Bursa
  • 15.05.2023
  • 20 - 50

İş Tanımı

Özhan Marketler Zinciri , 1000'i aşkın çalışanı ile müşterilerine 58 yıldır başarı ile hizmet vermektedir. Siz de kariyerinizi perakende sektöründe sürdürmek istiyorsanız, Özhan Marketler Zincirine iş başvurusu yapabilirsiniz.

Özhan Marketler Zinciri, Bilgi Teknolojileri departmanında görevlendirilmek tam zamanlı çalışacak Bilgisayar Mühendisi aramaktadır.

İşletme içinde geliştirilmiş yazılımlara kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda analiz ve revizyonlar yapmak,27001 ve KVKK süreç dökümantasyonunu bölüm adına kalite bölümü ile koordineli olarak takip etmek.

Aranan Nitelikler

  1. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, (Bilgisayar , Yazılım Mühendisliği)
  2. ISO 27001 ve KVKK konusunda bilgi sahibi
  3. İş Zekası ve Raporlama konusunda bilgi sahibi,SQL, ASP, VB.NET, C#.NET bilgisine sahip,
  4. Yazılım geliştirme tecrübesine sahip.
  5. Analiz yeteneği gelişmiş, sonuç odaklı ve analitik düşünebilen,,
  6. Aktif araç kullanan,
  7. Literatürü takip edebilecek seviyede İngilizce bilgisine sahip,
  8. Askerlik hizmetini tamamlamış (Erkek adaylar için).

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
Bursa
Bugün
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
Bursa
12.04.2023
BAŞVUR
ÖZKAYNAK MADEN SUYU TİCARET LTD ŞTİ
Bursa, Bursa - Osmangazi
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÖZKAYNAK MADEN SUYU TİCARET LTD ŞTİ
Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZHAN MARKETLER ZİNCİRİ

''Bir hayalin olsun, sana yol göstersin ve sürüklesin peşinden...''

-Nevzat Özhan da bir hayal kurmuştu Yenisölöz’de, 1963 yılında açtığı küçük bir bakkal dükkanında ...Nevzat Özhan’ın açtığı yolda yürüyen, ortak düşlere, ortak hedeflere sahip olan çocukları ise, Özhan’ı Bursa’ya taşıyarak, kentin ilk yerel marketi haline getirdiler.

-1963 yılında kurulan şirketimiz, Bursa genelinde 45 mağazası ve 900'ü aşkın çalışanı ile faaliyetlerine devam etmektedir. TSE-ISO 9001 Kalite güvenliği ve TSE-ISO-22000 Gıda Güvenliği Belgesi sahibidir.

-Zengin ürün çeşidimiz, titizlikle sürdürdüğümüz besicilik altyapısıyla sunulan et mahsullerimiz, balık çeşitlerimiz, Türkiye’nin dört bir yanından getirilen özel şarküteri ürünlerimiz; Özhan markasının hijyen ve güven farkıyla tüketiciye ulaşıyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, verimlilik ve kalite çalışmalarına da özen gösteren Özhan Marketler Zinciri, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni alan ilk yerel market unvanını taşıyor. Perakende sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücü sorununu çözmek için harekete geçen Özhan, kurduğu eğitim merkezinde çalışanlarına eğitimler veriyor. Özhan Eğitim Merkezi, Bursa'da bir ilk olma özelliği taşıyor.

-Özhan Marketler Zinciri olarak, müşterilerimizden ve çalışanlarımızdan aldığımız güçle, Bursa'da yeni mağazalar açarak, perakende sektöründe yeni istihdam olanakları yaratmaya ve çalışanlarımıza kariyer fırsatları sunmaya devam edeceğiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları