Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bilgisayar Mühendisi

Adana
  • 29.09.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Fabrikamızın IT departmanın da Bilgisayar Mühendisi olarak görevlendirlmek üzere;

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin İlgili Bölümlerinden mezun,

Yazılım geliştirme tecrübesi olan (tercihen Java ya da C# ile proje geliştirmiş),

ERP süreçlerine hakim,Süreç Analizi ve Geliştirmesi yapabilen,

Literatür tarayabilecek seviyede İngilizce bilen,Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini yapmış,

Adana'da ikamet eden/edebilecek,

Çalışma arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

GÜNEY ÇELİK HASIR VE DEMİR MAM. SAN. TİC.A.Ş

-Güney Çelik; enerji sektöründen gaz sektörüne, inşaat sektöründen turizm sektörüne kadar 1978 yılından günümüze; birçok alanda faaliyet gösteren, doğru yatırımları ile kendini Dünya'ya kanıtlamış olan Arsan Group'un sanayi lokomotifidir. 1992 yılında faaliyete geçen firma 28 yıldır sürekli gelişim ilkesine bağlı kalarak yeni üretim teknolojilerine ve yatırımlara özen göstererek Türkiye’den Dünya’ya kalite ve güven ihraç etmektedir.

-Çelik Hasır üretimi ile başladığı serüvenine Galvanizli Tel yatırımı ile devam eden firmamız 2010 yılında AR-GE faaliyetlerine başlamıştır. Güney Çelik, 2014 yılında, tel sektöründe Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylı ilk AR-GE Merkezini kurarak öncü kimliğini bir kez daha göstermiştir. Güney Çelik; AR-GE faaliyetleriyle yapmış olduğu çalışmalarda elde etmiş olduğu ulusal ve uluslararası bazda kazanımları inovasyona dönüştürerek, yeni üretim teknolojileri geliştirmekte ve sektör yönünü daha nitelikli ürünlere kaydırmaktadır.

-Çeliğin ömrünü uzatan, paslanmasını geciktiren Galvaniz kaplı tellerde beş üretim hattı ile Türkiye’nin en büyük üreticisi ve ihracatçısı konumundadır. Firmanın daha uzun süre korozyon direnci gösterebilen ve ARZİNCAL ismi ile marka tescilini almış olduğu Galfan kaplı tel üretimi AR-GE sürecinin güzel bir meyvesi olmuştur. Güney Çelik Ar-Ge Merkezi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu, firmanın rekabet gücü ile birlikte üretimden yeni ürüne birçok alanda tasarruf ve kapasite kullanım oranlarında artış sağlanmıştır.

-Güney Çelik’in ürün yelpazesinde; Çelik Hasır, Düz ve Nervürlü Çubuklar, Galvanizli Tel ve Tel ürünleri, Galvanizli Hasır(panel), ARZİNCAL (Galfan kaplı tel), PC Strand ve PC Wire ürünleri ile firmanın en son yatırımı olan CİVİDA marka tescilli galvanizli çivi bulunmaktadır. 2019 yılında yapmış olduğu çivi yatırımı ile Güney Çelik marka değerini artırmıştır. Hayatın her alanında ihtiyaç duyulan, yaşam alanlarını oluşturan, yer altı ve yer üstü yapılarının temel girdisi olan demir-çelik sektöründe hizmet veren Güney Çelik; yıllardır ekonomik, kaliteli ve istikrarlı duruşundan ödün vermeden, ürün portföyünü geliştirerek inşaat, tel, kablo ve enerji sektörlerine hizmet vermektedir.

-Dünya Demir-Çelik sektöründe Güney Çelik markasını üst sıralara taşıyan temel ilke, kaliteli ürün ve güvenilir firma imajını her daim koruyan bir yapıya sahip olmasıdır. Başarının sadece üretim miktarıyla değil, üstün kalite anlayışının devamlılığı ile mümkün olduğunu bilen Güney Çelik, sahip olduğu kalite güvence standartlarını eksiksiz uygulamaktadır.

-TIM1000 sıralamasında ve ISO500 içinde yer alan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olan Güney Çelik, sadece Türkiye de değil, Dünya’da adı duyulan mega projelerde de yer almayı hedeflemekte ve bunun için çalışmalarını sürdürmektedir. 6 kıtada 70’den fazla ülkeye üretiminin %50’den fazlasını ihraç etmekte olan Güney Çelik, Türk Sanayisi Bayrağını dünya pazarlarında dalgalandırmaktadır.

Misyonumuz;
  • Metale Değer Katmak...
Vizyonumuz;
  • Metal Sektöründe Dünya Markası Olmak...
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları