Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Anasınıfı Öğretmeni
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANTALYA
Antalya
Bugün
İngilizce Öğretmeni
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANTALYA
Antalya
Bugün
Kurumsal Pazarlama ve İletişim Sorumlusu
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANTALYA
Antalya
Bugün
Halkla İlişkiler Görevlisi
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANTALYA
Antalya
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Antalya
  • 22.09.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Türkiye’de 7 bölge 56 il 125 kampüs ile hizmet veren Bahçeşehir Koleji’nin büyüyen organizasyon yapısı içerisinde, yeniliğe, gelişime ve aydınlık geleceğe yürüyen; fikri, irfanı, vicdanı hür nesiller yetiştirmek amacı ile 2021 – 2022 Eğitim Öğretim yılında mevcut ve yeni açılacak okullarımızda görev almak üzere eğitim gönüllüsü ‘’Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri’’ arıyoruz.
  • Üniversitelerin Eğitim Fakültesi Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği bölümü mezunu,
  • Pedagojik formasyon sertifikasına sahip,
  • Alanında en az 3 yıl deneyim sahibi,
  • Güncel mesleki gelişmeleri takip eden,
  • İletişim ve temsil yeteneği güçlü,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Eğitim Teknolojilerini etkin olarak kullanabilen,
  • Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi.    

Aranan Nitelikler

Bahçeşehir Koleji’ne özel eğitim yöntemleri ile Kişiye Özgü Öğretim Modelini benimseyerek çalışacak, 21. Yüzyıl becerileri ile donanmış, dünya vatandaşı, topluma değer katan bireyler yetiştirecek Bilişim Teknolojileri Öğretmeni başvurularını beklemekteyiz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Bugün
BİRİKİM OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM HİZ. A.Ş.
Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
26.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANTALYA

-50. gurur yılını kutlayan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, 1968 yılında Laleli’de üç sınıflı bir dershane ile başlayan öyküsünü 2017 yılında Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında kaliteli eğitimi yeni nesillerle buluşturan global eğitim markası olarak başarıyla sürdürüyor. Enver Yücel, 1974 yılında henüz 17 yaşında bir gençken adım attığı eğitimcilik mesleğini bugün global bir eğitim markası haline getirdiği Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının vizyoner kurucusu olarak sürdürüyor. Dünyada yaşanan tüm sorunların eğitimle çözüleceğine olan inancıyla, çağdaş ve geleceğin ihtiyaçlarına yönelik bir eğitim algısını ülkemizde yerleştirmek için durmadan çalışıyor.

-Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin üyesi olarak 1994 yılında Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, “kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim veriyor, bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile ülkemizde fen eğitimini dönüştürüyor. Enver Yücel’in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2018–2019 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye’nin 56 ilinde 125 kampüsüyle eğitim veriyor.

-Bahçeşehir Koleji kurulduğu 1994 yılından bu yana Türkiye’ye öncülük eden eğitim modelleri uyguluyor. Türkiye’de ''STEM'' eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji,'' Kişiye Özgü Öğretim Modeli KÖM'', Master 6, Çift Dilli Eğitim gibi eğitim modelleri, Kodlama ve Robotik, Together, ''Sosyal Takip Programı STP'' gibi eğitim uygulamaları ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu sürdürüyor.

MİSYONUMUZ;
  • İnsanlığa değer katan, mutlu, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler yetiştirmek.
VİZYONUMUZ;
  • Eğitimde bir dünya markası olmak. 

Değerlerimiz;
  • Dünya vatandaşlığı:
-Bahçeşehir Koleji olarak; Dünya vatandaşı olabilmeyi bir 21. Yüzyıl becerisi olarak görür ve öğrencilerimizin dünyanın her yerinde varolabilmeleri için çalışırız.

-Dünyamızın kültürel çeşitliliğini bir fırsat olarak görür, ayrımcılık yapmadan, ırk ve dil farkı gözetmeden, ulusal kimliğimizin bize sağladığı özgüvenle daha adil, daha iyi bir dünya için çalışırız.
  • Topluma Değer Katmak:
-Bahçeşehir Koleji olarak; "Eğitimde dünya markası olma" vizyonumuz doğrultusunda topluma değer katacak bireyler yetiştirir, eğitim alanında tüm topluma yayılacak değerler üretir ve bunun sorumluluğunu ve gururunu yaşarız.

-Bir eğitim kurumu olarak, çalışanlarımızın kendilerini geliştirmeleri için fırsatlar sunar, sadece kendi öğrencilerimiz için değil, tüm dünya çocukları için düşünmelerine, üretmelerine ve faydalı modeller geliştirmeleri için çalışırız.
  • Sürdürülebilirlik:
-Bahçeşehir Koleji olarak; bilgi ve cesaretle atılan her adımın ancak sürüdürülebilir olması halinde başarıya ulaşacağına inanıyoruz.

-Tüm çalışmalarımızı sürdürülebilirlik temelinde planlar ve uygularız. Akademik birikimimizi, başta insan kaynağımız olmak üzere tüm varlıklarımızı ve paydaşlarımızla ilişkilerimizi güvenilirlik ve sürdürülebilirlik felsefesi ile yönetiriz.
  • Yenilikçilik:
-Bahçeşehir Koleji olarak; “Yenilikçiliğimiz imzamızdır”. Biz takip değil, öncülük ederiz. Eğitim standartlarımızı sürekli iyileştirerek yeni modeller geliştirir, fark yaratmak için çalışırız.
  • Liderlik:
-Bahçeşehir Koleji olarak; liderlik ülkemizi geleceğe başarıyla taşıyacak yüzbinlerce öğrenci yetiştirmek için üstlenilmiş bir sorumluluk, cesaretle alınmış bir görevdir.

-Kurucumuzun liderlik vasfını “eğitim”le ilgili attığımız her adıma taşımayı, sadece ülkemizde değil dünyada örnek alınacak eğitim modelleri ve içerikleri geliştirmeyi kurum kültürümüzün parçası olarak görür, tüm çalışanlar olarak liderlik bayrağını layıkıyla taşımak için çalışırız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları