Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Biyoloji Öğretmeni

Osmaniye
  • 27.05.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

  • Osmaniye Bahçeşehir Koleji olarak bünyemize;
  • Biyoloji Öğretmeni(1 yıl deneyimli en az) aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Eğitim Fakültesi mezunu,
  • Pedagojik formasyon sertifikasına sahip,
  • Güncel mesleki gelişmeleri takip eden,
  • İletişim ve temsil yeteneği güçlü,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Eğitim Teknolojilerini etkin olarak kullanabilen,
  • Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi,
  • Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğü bulunmayan,
  • Osmaniye ve Çevre İl ve İlçede ikamet eden, çalışma arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Doğa Koleji
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
Türkiye
16.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

OSMANİYE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ

-50. gurur yılını kutlayan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, 1968 yılında Laleli’de üç sınıflı bir dershane ile başlayan öyküsünü 2017 yılında Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında kaliteli eğitimi yeni nesillerle buluşturan global eğitim markası olarak başarıyla sürdürüyor.

-Enver Yücel, 1974 yılında henüz 17 yaşında bir gençken adım attığı eğitimcilik mesleğini bugün global bir eğitim markası haline getirdiği Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının vizyoner kurucusu olarak sürdürüyor. Dünyada yaşanan tüm sorunların eğitimle çözüleceğine olan inancıyla, çağdaş ve geleceğin ihtiyaçlarına yönelik bir eğitim algısını ülkemizde yerleştirmek için durmadan çalışıyor. 1968 yılında kurulan Uğur Dershanesiyle başlayan bu serüven bu yıl 50. gurur yılıyla taçlanıyor. Kurucusu Enver Yücel’in vizyonu ve seçkin eğitim kadrosuyla Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, bünyesinde bulunan Uğur Okulları, Uğur Yayınları, Uğur Kariyer Merkezi, Bahçeşehir Koleji, Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri, Uğur Hazırlık Liseleri ile BAU Global şemsiye altında; Bahçeşehir Üniversitesi, BAU International University Washington DC, BAU International University Berlin, BAU International Tıp Üniversitesi Batum, kuruluş aşamasında olan BAU Kıbrıs Bahçeşehir Üniversitesi, Mentora Dil Okulları, CES Toronto Dil Okulları ve IAR Roma ile yüz elli binden fazla öğrenciyi kaliteli eğitimle buluşturuyor.

1994- Bahçeşehir Kolejinin Doğuşu;

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin üyesi olarak 1994 yılında Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, “kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim veriyor, bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile ülkemizde fen eğitimini dönüştürüyor. Enver Yücel’in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2017–2018 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsüyle eğitim veriyor.

-Bahçeşehir Koleji kurulduğu 1994 yılından bu yana Türkiye’ye öncülük eden eğitim modelleri uyguluyor. Türkiye’de STEM eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji, Kişiye Özgü Öğretim Modeli KÖM, Master 6, Çift Dilli Eğitim gibi eğitim modelleri, Kodlama ve Robotik, Together, Sosyal Takip Programı STP gibi eğitim uygulamaları ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu sürdürüyor.

Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri;

-Geleceğin teknolojisine yön verecek, ülkemizi küresel ölçekte teknoloji liderleri arasında konumlandıracak genç bilim adamlarını yetiştirmek üzere ilk kampüsü 2006 yılında Bahçeşehir’de kurulan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumları arasında yer alıyor.

-Türkiye’de STEM eğitiminin uygulandığı ilk liselerden olan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, akademik ve teknolojik alt yapısı güçlü, araştırmacı, yenilikçi, üretken bir nesil yetiştiriyor. Fen eğitimini yalnızca fen derslerine odaklanan tek yönlü bir yapıdan çıkaran Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde öğrenciler akademik başarılarının yanında sosyal yönleri gelişmiş, yabancı dile hâkim, dünyayla bütünleşmiş kültürel donanıma sahip bireyler olarak yetişiyor. İstanbul Bahçeşehir’deki ilk Fen ve Teknoloji Lisesi kampüsünün ardından Türkiye’nin dört bir yanında daha çok çocuğun nitelikli fen eğitimiyle buluşturulması amacıyla İstanbul, Trabzon, Samsun, Diyarbakır, İzmir ve Ankara’da açılan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinin yaygınlaştırılması ve daha çok kampüsle daha çok çocuğa ulaşılması amaçlanıyor.

 Bahçeşehir Kolejinin Dönüm Noktaları;

1994- Bahçeşehir Koleji, eğitim sektöründe 48 yıldır hizmetini sürdüren Uğur Dershanelerinin Kurucusu Enver Yücel tarafından dünya standartlarında eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmak amacıyla kuruldu.  

1994–1995- eğitim öğretim yılında, 2 anaokulu, 9 ilkokul ve 3 orta hazırlık sınıfında toplam 222 öğrenci ile İstanbul Bahçeşehir’deki kampüsünde eğitime başladı.

1997–1998- eğitim öğretim yılında anaokulu ve ilköğretim okulu mevcut binasında eğitim öğretime devam ederken, ortaokul ve lise sınıfları yeni yapılan binaya taşınarak iki ayrı binada hizmetini sürdürmeye başladı.  Aynı yıl Türkiye’de 8 yıllık eğitime geçildi.

1998- yılında Bahçeşehir Üniversitesi kuruldu.

2003–2004- eğitim öğretim yılında Bahçeşehir Koleji Bursa’da bir şubesini açarak eğitim hizmetini İstanbul dışına taşımanın ilk adımını attı.

2005–2006- eğitim öğretim yılında İstanbul-Yeşilköy’de bağımsız anaokulu açıldı.

2005–2006- eğitim öğretim yılında Türkiye’de kendi alanında ilk ve tek olan uluslararası standartlarda bilimsel çalışma ve eğitimle, geleceğin teknolojisine yön veren, evrensel bilime katkıda bulunan lider gençler yetiştirmek amacıyla Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesini kuruldu.

2006–2007- eğitim öğretim yılında İstanbul’da ikinci kampüs olarak Florya ve Türkiye genelinde Kocaeli, Antalya ve Konya’da yeni kampüsler açılarak şube sayısı 6’ya çıktı.
Bilgisayarlı eğitimin ilk adımı olan Class Mate çalışması başladı. Kişiye Özgü eğitim Modeli KÖM uygulanmaya başladı.

2007–2008- eğitim öğretim döneminde BJK Koleji devralındı. Aynı yıl Burhaniye, Alanya ve Doğu Anadolu’nun ilk kampüsü olan Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü açıldı.

2008- yılında ABD’deki non-profit eğitim organizasyonu Bahçeşehir KolejineEğitimde Mükemmellik Mavi Kurdele” ödülü verdi.

2008–2009- Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü ve Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Kampüsü eğitime başladı.

2008- Enver Yücel TBMM’den “Üstün Hizmet Ödülü” almaya hak kazandı.

2011- Bahçeçeşehir Koleji Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi ilk mezunlarını verdi.

2012- yılında ABD’li fon ortağı Carlyle grubu ile yatırım ortaklığı yapıldı.

2012- yılında BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi kuruldu.

2013- Çift Dilli Eğitim Sistemi uygulanmaya başlandı. Dijital Dünya Okulu lansmanı yapıldı. 21. yy Ortaklığı Platformuna Türkiye’den tek eğitim kurumu olarak üye olundu.

2013–2014- eğitim ve öğretim yılında Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Ankara İncek Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Halkalı Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Ümraniye Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Vadi Evleri Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Şanlıurfa Kampüsü açıldı.

2013–2014- İstanbul Anadolu yakasındaki ilk kampüs olan Bahçeşehir Koleji Ümraniye Kampüsü açıldı. Apple iş birliği ile dijital eğitim içeriği genişletildi.

2014–2015- STEM+A eğitimi, kodlama ve robotik eğitimi Bahçeşehir Kolejinin tüm kampüslerinde uygulanmaya başladı.

2014–2015- eğitim ve öğretim döneminde Bahçeşehir Koleji Çamlıca Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Dalaman Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Sancaktepe Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Kampüsü açıldı.  

2014- Enver Yücel, Birleşmiş Milletler himayesinde gerçekleşen ve yıl boyunca süren BM etkinliklerinin ödüllendirildiği “UNCA Ödülleri”nde “Küresel Eğitime Katkı Ödülü”ne layık görüldü. Enver Yücel’e ödülü Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon tarafından takdim edildi.

2015- Türkiye’nin ilk çocuk bienali Bahçeşehir Koleji 1. Çocuk Bienali düzenlendi.

2015–2016- 10 yıl aradan sonra ikinci Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi kampüsü İzmir Güzelbahçe’de açıldı

2015–2016- eğitim öğretim döneminde Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Torbalı Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Manisa Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Akhisar Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Ayvalık Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Afyon Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Çorlu Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Keşan Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Bismil Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Ordu Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Dragos Kampüsü ve Bahçeşehir Koleji Kurtköy Kampüsü açıldı.

2016- Dünyanın ilk STEM Bienali olan Bahçeşehir Koleji 1. STEM Bienali düzenlendi.

2016- 1. Bahçeşehir Koleji Spor Olimpiyatları düzenlendi.

2016- Carlyle grupta bulunan tüm hisseler Enver Yücel ve Hüseyin Yücel tarafından geri alındı.

2016- Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi robotik takımı INTEGRA 3646 New York’ta düzenlenen Dünya Robotik Turnuvası’nda Chairman Award’u kazandı.

2016–2017- eğitim öğretim yılında İstanbul’daki ikinci Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Taşdelen’de açıldı.

2016–2017- eğitim öğretim yılında olmak üzere Bahçeşehir Koleji İstanbul Taşdelen, Ankara Çayyolu, İzmir Karşıyaka, Siirt, Elazığ, Hatay, Aydın Kuşadası, Isparta, Malatya, Çorum, Karabük, Iğdır, Samsun Fen ve Teknoloji Lisesi, İzmir Torbalı Anadolu Lisesi, Diyarbakır Fen ve Teknoloji Lisesi, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi kampüsleri açıldı.

Türkiye’de ilk kez uygulanan lise geçiş modeli Apply FenTek uygulaması başladı ve Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerine bu uygulamayla öğrenci kabul edildi. Yabancı dil eğitiminin bir uygulaması olan Together başladı.

INTEGRA 3646 Dünya Robotik Turnuvasında 4000 takım arasından Dünya Finalisti olmaya hak kazandı.

2017–2018- Bahçeşehir Koleji tarihindeki en büyük eğitim yatırımı hayata geçirildi ve Bahçeşehir Koleji Gümüşhane, Diyarbakır Hevsel, Pendik, Darıca, Mimaroba, Bakırköy, Ataşehir, Trabzon, Alaşehir, Yozgat Sorgun, Siirt, Karadeniz Ereğli, Kütahya, Antalya Konyaaltı, İzmir Torbalı, Kahramanmaraş, Çankırı, Nazilli ve Tokat kampüsleri açıldı. 

2018-2019- Bahçeşehir Koleji yeni eğitim öğretim yılına Türkiye’nin 56 ilinde 125 kampüsüyle başladı.

Yapay Zekâ Tabanlı Kişiye Özgü Öğrenme Platformu Metodbox, tüm kademelerde kullanılmaya başlandı.

2019-2020-Bahçeşehir Koleji yeni eğitim öğretim yılına Türkiye’nin 61 ilinde 128 kampüsüyle başladı.Yapay Zekâ Okuryazarlığı dersleri başladı. Bahçeşehir Koleji, Türkiye’de yapay zekâ okuryazarlığı dersi uygulayan ilk K12 kurum oldu.

2020-2021- Bahçeşehir Koleji yeni eğitim öğretim yılına Türkiye’nin 63 ilinde 136 kampüsüyle başladı.Türkiye’nin yerli ve güvenli eğitim odaklı uzaktan görüşme platformu SeeMeet, uzaktan görüntülü eğitim uygulama platformu olarak kademeli şekilde Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin kullanımına sunuldu.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları