Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Kapital Network, kurulduğu 1997 yılından bu yana imalat, ithalat, ulaşım, otomotiv, tekstil, medya, bilişim, inşaat, tarım, turizm ve sağlık gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunma sözünü yerine getirmek için çalışmaktadır. Bu hizmetler arasında vergiye uyum, muhasebe, raporlama, vergi danışmanlığı, transfer fiyatlandırması, bordro, M&A, kurumsal sekreterlik, yönetim danışmanlığı, insan kaynakları, kalite yönetimi ve arşiv yönetimi gibi çeşitli hizmetler yer almaktadır.

Kapital Network, ondan fazlası mali müşavir olmak üzere 60 kişilik profesyonel bir ekip tarafından 6698 sayılı kanuna uygun olarak kurulmuş seçkin bir firmadır. Ayrıca Kapital Network’ün tüm ortakları 6698 sayılı kanuna göre SMM sertifikasına sahiptir.Kapital Network hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin www.kapitalnetwork.com 

Şirketimizin, İstanbul Şişli’de yer alan ofisinde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki özelliklere sahip ‘Bordro Uzmanı’ aranmaktadır.

Bordro hesaplamasının ve ilgili beyanların zamanında ve doğru şekilde, tüm yasal mevzuatlara ve kanunlara uygun olarak hesaplanması ve müşteriye iletilmesi temel sorumlulukların başında gelmektedir.
  • Ücretin, kesintilerin, nakdi ve ayni hakların ilgili mevzuata uygun hesaplanması ve müşteriye zamanında raporlanması,
  • İşe giriş ve işten çıkış bildirgelerinin SGK online sisteminde doğru ve zamanında bildirilmesi,
  • SGK teşviklerinin takip edilmesi,
  • İş-Kur süreçlerinin takibi ve yönetilmesi,
  • Yasal mevzuat gereği beyan edilmesi gereken MUHSGK beyannamelerinin hazırlanması,
  • Müşterilerimizin isteği doğrultusunda, icra süreçlerinin takibi, bordroya eklenmesi ve ilgili dokümantasyonun hazırlanması,
  • Ek ödemelerin ve sosyal hakların mevzuata uygun şekilde hesaplanması,
  • Çalışanlara ait istirahat raporlarının zamanında e-vizite sisteminde onaylanması,
  • İş kazası bildirimlerinin zamanında beyan edilmesi,
  • Kanuna uygun olarak kıdem ve ihbar tazminatının hesaplanması ve müşteriye iletilmesi,
  • Müşterilerimizin yasal mevzuat ile ilgili sorularını yanıtlayarak onlara yardımcı olmak. 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Bordro alanında min. 2 yıl tecrübeli,
  • Bordro bilgisi yeterli,
  • Sosyal Güvenlik Mevzuatları’na ve İş Kanunu’na hakim, güncel gelişmeleri takip eden,
  • Tercihen Logo Bordro programı kullanabilen,
  • MS Office programlarını etkin şekilde kullanabilen(excel),
  • Müşteri ve sonuç odaklı,
  • Analitik ve yapısal düşünceye sahip,
  • Tercihen İngilizce bilen,
  • İş takibi ve sonuçlandırılması konusunda başarılı,
  • İletişimi kuvvetli,
  • Problemler karşısında etkin çözümler geliştiren, dikkatli.
  • Takım çalışmasına yatkın


Sürdürülebilir büyüme, fırsat eşitliği ve farklı bakış açıları ile mümkündür. Kapital Network olarak, farklı geçmişlere ve yönelimlere sahip kişiler tarafından temsil edilen bir şirket olmaktan gurur duyuyoruz. Çeşitli yeteneklere ve iş birliğini ve yeniliği teşvik eden kapsayıcı bir ortam geliştirmeye öncelik veriyoruz. Bize başvuran tüm adayların şeffaf, adil ve eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünüyoruz. Cinsiyet, yaş, ırk, renk, ulusal köken, din, medeni durum, hamilelik, cinsel yönelim, cinsel kimlik, engellilik, gazi veya askerlik durumu ve yasal olarak korunan diğer özellikler ne olursa olsun eşit istihdam fırsatı sağlamayı taahhüt ediyoruz. Sektörümüzde rol model olmaya çalışarak, birlikte büyümemize yardımcı olan çeşitliliğin ve kapsayıcılığın gücüne inanıyoruz. 

Bu iş ilanına yaptığınız başvuruda toplanan kişisel verileriniz, Kapital Network Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Denetim A.Ş. tarafından İnsan Kaynakları politikaları ve süreçlerinin yürütülmesi ile iş faaliyetlerimizin incelenmesi ve denetlenmesi amacıyla işlenecektir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat uyarınca. Kişisel verilerinizin nasıl işleneceği ve haklarınız hakkında detaylı bilgiyi web sitemizde (https://kapitalnetwork.com/GDPR/) yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Genel Bildiri bulabilirsiniz.

Özet Bilgiler

Kapital Network İş Çözümleri İnsan Kaynakları ve Dan. Ltd. ŞtiAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
HRM Solution Makers Eğitim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Yalova, Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Vital Fulya Turizm A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
GÜRAY GAYRİMENKUL GELİŞTİRME İNŞAAT A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
AVANTGARDE HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Kapital Network İş Çözümleri İnsan Kaynakları ve Dan. Ltd. Şti

KAPİTAL NETWORK, kurulduğu 1997 yılından bu yana imalat, ithalat, ulaşım, otomotiv, tekstil, medya, bilişim, inşaat, tarım, turizm ve sağlık gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunma sözünü yerine getirmek için çalışmaktadır. Bu hizmetler arasında vergiye uyum, muhasebe, raporlama, vergi danışmanlığı, transfer fiyatlandırması, bordro, M&A, kurumsal sekreterlik, yönetim danışmanlığı, insan kaynakları, kalite yönetimi ve arşiv yönetimi gibi çeşitli hizmetler yer almaktadır.

Ondan fazlası mali müşavir olmak üzere 60 kişilik profesyonel bir ekip tarafından 6698 sayılı kanuna uygun olarak kurulmuş seçkin bir firma olan KAPITAL NETWORK’ ün tüm ortakları 6698 sayılı kanuna göre SMMM sertifikasına sahiptir.

İhtiyaç duyduğunuz tüm profesyonel hizmetlerin en etkili şekilde karşılanmasını sağlamak için farklı alanlarında pek çok profesyonel hizmet sağlayıcısıyla yakın iş birliği içinde olan Kapital Network, memnuniyetinizi diğer tüm hususların üzerinde tutar ve size uygun ücretler karşılığında kaliteli ve dünya standartlarında bir hizmet sunmayı taahhüt eder. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ve yetkin profesyonel ekibi sayesinde Kapital Network, alanında Türkiye’nin en saygın ve önde gelen kuruluşları arasında yerini almaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları