Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Boyahane Sorumlusu-Boyahane Şefi-Boyahane Müdürü

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy, İstanbul Avrupa Yakası
  • 29.03.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Metal Büro Mobilyaları imalatı yapan fabrikamızın  Elektrostatik Toz Boya bölümünün sorumluluğunu alabilecek tercihen elektro statik toz boyama konusunda tecrübeli bay/bayan takım arkadaşı aramaktayız.  Konveyör sistemli , elektrostatik toz  boyama yaptığımız boyahanelerimizin sevk ve idaresini gerçekleştirmek.Kendisine bağlı ekibi yönetmek, günlük ve haftalık iş planlarını yapmak Boya öncesi yüzey işlem banyolarının kimyasal analizlerini yapmak Günlük ve iş bazında boya sarfiyatlarını hesaplamak.Bölümündeki  personeli eğitmek ve çalışmalarını koordine  etmek,Bölümü  ile  ilgili günlük  raporları çıkarmak..Bölümündeki  İşçi sağlığı ve iş güvenliği   faaliyetlerini yürütmek, personelini eğitmekBoyanan ürünlerin siparişe  uygunluk ve doğruluğunu kontrol etmek

Aranan Nitelikler

Boya öncesi yüzey hazırlama  ve elektrostatik toz boya konularında tecrübeli ,Tercihen elektrostatik toz boya bölümlerinde boyahane sorumluluğu  yapmışKendisine bağlı ekibi sevk ve idare edebilecek , ekip çalışmasına yatkın, disiplinli MS Office kullanabilen , proses raporlarını hazırlayabilecek ISO9001 Kalite Sistemi hakkında bilgi sahibi Üniversite / MYO Kimya  bölümünden  mezun Erkek adayların  askerliğini  yapmış olmak
-

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANADOLU HASTANELERİ SİLİVRİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Ay
BAŞVUR
MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ / MEDİPOL MEGA HASTANELER KOMPLEKSİ
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
16.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HAKSEL BÜRO MOBİLYALARI SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.

Haksel Büro Mobilyaları 1986 yılında Bayrampaşa'da 350 m2lik alanda çelik büro mobilyaları imalatına başlamıştır. Kuruluşunun ilk yıllarında sadece yurt içi satışlar yapan firmamız İhracat hedefi ile 1988 yılında Halkalı'da 2500 M2'lik yeni fabrikasına taşınmıştır.

Hedeflediği ihracat ve yurt içi satışlarını izlediği başarılı politikalarla yakalayan Haksel Büro Mobilyaları; sürekli gelişen trendleri dikkate alarak, Hadımköy Atatürk sanayi bölgesindeki 17500 M2 kapalı alana sahip yeni fabrikasını inşaa edip, 1998 yılından itibaren üretimine burada devam etmektedir.

Üretim tesisi 1200 saat / günlük normal çalışma gücü, 4200 ton / yıllık sac kesim kapatesine sahiptir ve bu kapasitenin %90'lık kısmı ihracata ayrılmıştır. 6500 m2 / günlük boyama kapasitesi ile elektrostatik toz boya tesisi, CNC tezgahları ve teknolojik ekipmanları ile Dünya markası olmayı hedeflemiştir. Bu hedef doğrultusunda çalışma ekibinin tecrübesini ve eğitimini her zaman en ön planda tutmuştur. 

Haksel Büro Mobilyaları kurulduğu günden bugüne yenilikçi ve müşteri memnuniyetini benimseyen yöneticileri ve personeliyle yurt içi ve yurt dışı müşteri portfoyünü her geçen yıl arttırarak sektörde sahip olduğu yeri ve saygınlığı korumak için kalite yönetim sistemini oluşturmuştur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları