Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

KİŞİSEL EĞİTİM KURSUMUZA BRANŞ ÖĞRETMEN ALIMI YAPILACAKTIR .

Aranan Nitelikler

İSTANBUL BAHÇELİEVLER LOKASYONUNA ULAŞIM SORUNU OLMAYAN ,BRANŞINA HAKİM MEB ATAMA KRİTERLERİNE UYGUN PREZENTABL ÖĞRENCİ -VELİ İLETİŞİMİ GÜÇLÜ HAFTA SONU ÇALIŞMA KONUSUNDA SORUNU OLMAYAN TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU ÖĞRETMENLERİMİZİ ARAMAKTAYIZ

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SULTANGAZİ SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
TARABYA AEC EĞİTİM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
KAYAŞEHİR OĞUZ FEN BİLİMLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
ATABEY EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası - Kartal, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Kartal, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Dün
ÖZEL BEYLİKDÜZÜ BEYFEN KOLEJİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ÖZEL YEŞİLKÖY 2001 İLKOKULU/ORTAOKULU
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

BAHÇELİEVLER AÇI EĞİTİM KURUMLARI

-Kurumsallaşma sürecinde, Ankara Sıhhıye Strazburg Caddesi’nde, 1993 yılında altı derslikten oluşan mütevazı bir yapıda öğretime başladı.Kurulduğu tarihten bu yana Açı Eğitim Kurumları, şubeleri ve yüzlerce eğitim kurumuna verdiği yayın desteği ile önemli bir noktaya gelmiştir.

-Türkiye genelinde yapmış olduğu büyük sınav organizasyonlarıyla öğrencilerin Üniversiteye Geçiş Sınavlarından önce eksikliklerini zamanında görerek gidermelerine yardımcı olmuştur.Açı Eğitim Kurumları son on yılda Lise ve Üniversiteye Geçiş Sınavlarında çıkardığı Türkiye birincilerini, Türkiye ikincilerini ve Ankara birincilerini otomobil ve bursla ödüllendirmiştir.

-Öğrenci motivasyonlarıyla öne çıkmış, özellikle Ankara merkezindeki başarılarıyla dikkat çekmiştir.Uzaktan eğitim programları ve rehberlik meslek tanıtım videoları alanında örnek olmuştur.

-Açı Eğitim Kurumları, öğrenci rehberliğinde yapmış olduğu özgün ve tutarlı çalışmalarıyla yeniliklerin ve aydınlık geleceğin hazırlayıcısı olmuştur.

-Açı Eğitim Kurumları, şubelerinde alana özel eğitim ile bir farklılığın öncüsü olmuştur.

-Açı Eğitim Kurumları, düzey belirleme sınavlarıyla oluşturduğu seviye grupları ile öğrencilerin konu kavrama ve soru çözme becerilerini artırmış ve hızlandırmıştır.

-Açı Eğitim Kurumları zengin ve geniş kütüphaneciliğin öncüsü olmuştur.

-Açı Eğitim Kurumları tutarlı, kararlı, kendinden emin, deneyimli kadrolarıyla daha birçok başarı ve yenilikle hizmetlerine devam edecektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları