Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Broşür Dağıtım Elemanı

İzmir
  • 7.09.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

English Explorer Yabancı Dil Okulu bünyesinde çalıştırılmak üzere Çiğli ve Narlıdere bölgelerinde bizimle çalışacak saha görevlileri/tanıtım elemanları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Yarı zamanlı çalışabilecek
Pozitif ve dış görünüşüne özen gösteren
Genç ve dinamik 
Diksiyonu düzgün
Tercihen stant ve broşür dağıtımında tecrübe sahibi çalışma arkadaşları aramaktayız

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

British Town Dil Okulları
İzmir - Bayraklı
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ENGLISH EXPLORER VE KARİYER EXPLORER AKADEMİ YABANCI DİL VE ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LTD.ŞTİ

English Explorer olarak, Türkiye’de yabancı dil öğrenmeye yepyeni bir soluk getirmeye kararlıyız! İngilizceyi birlikte keşfe çıkıyoruz!  

-Türkiye'de bir ilk olarak Dünyanın en iyi eğitim sistemi olarak bilinen, Finlandiya eğitim sistemini dil okulumuz içerisinde verdiğimiz eğitimlere entegre ettik. Profesyonel kadromuz ile hazırladığımız bu eğitimlerimizde öğrencilerimizin kısa bir zaman içerisinde yabancı bir dili en doğru ve kalıcı şekilde kullanmayı öğrenmesi en  temel amacımızdır. Bu eğitimler ile dili işlevsel olarak kullanmanın yanı sıra yabancı dil öğrenmeye sürekli ilgi uyandırmak ve yabancı dil çalışma alışkanlığı kazandırmak en temel hedeflerimizdendir. Eğitimlerimiz hem ders içerisinde hem de ders sonrasında, kaliteli materyallerimiz sayesinden devam etmekte olup, öğrenmenin her aşamasında öğrencilerimizin yanında olmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları