Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ÇAĞRI MERKEZİ ELEMANI

İstanbul Anadolu Yakası Şile, İstanbul Anadolu Yakası
  • 1.08.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

Şile Sahilköy Alternatif Konaklama tesisimiz çağrı merkezimize ekip arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.
Genel Nitelikler:• En az Lise mezunu• Bilgisayar ve çoklu ekranları etkin bir şekilde kullanabilen• Etkin İletişim ve İkna becerilerine sahip• Müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip• Takım oyuncusu olan ve işbirliği bakış açısıyla ilerleyebilen• Çözüm ve hedef odaklı çalışabilen• İnisiyatif alma ve karar verme becerileri gelişmiş• Vardiyalı çalışabilen• İşkur İEP programına uygun olan (Son 1 ay içinde çalışmayan)İş Tanımı:Müşteriyi ilk yanıtlayan kişi olarak…• Müşteri görüşmelerinin zamanında yapılması ve sonuçlandırılması • Müşteriye bilgi verilmesi • Müşterinin soru ve sorunlarına çözüm bulunması• Beklenen hizmet ve kalite standartlarını karşılayarak, müşteri güvenin sağlanması• Pozitif ve güler yüzlü bir yaklaşım ile müşteri memnuniyetini sağlanmasından sorumlu olacaksınızPozisyonun sizin için uygun olduğunu düşünüyorsanız, başvurunuzu almaktan mutluluk duyarız !!

Aranan Nitelikler

*Turizm sektör deneyimi /Çağrı merkezi deneyimi olan
*Stres yönetimine sahip
*Kişisel bakımına özen gösteren
*prezantable
*Diksiyonu düzgün
*Bay/Bayan
*Çekmeköy çevre ilçelerden Çekmeköy merkez metro durağına ulaşım sorunu olmayan 
*Servis bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ATABEY EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÜMRANİYE TROYKA HAZIRLIK AKADEMİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OUNO TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

SAHİLKÖY TURİZM MEDYA LİMİTED ŞİRKETİ

-Dört mevsimi kampistanbul’ da yaşayınİstanbul’un Şile İlçesinde bulunan ‘’Sahil Kamp İstanbul’’ 35 hektar orman arazisi üzerine kurulmuş olan, denize sıfır çadır, bungalov, karavan, spor, vb aktivite ve eğitim tesisidir. Tesisimiz Şileye bağlı Sahilköyü Koca İskele Domali mevkiinde bulunmaktadır.

-Tesisimizde ister deniz kenarı, ister çam ağaçlarıyla örtülü alanda konaklama gerçekleştirebilir, dilerseniz de çeşitli etkinliklerinize ev sahipliği yapmaktayız.

-Deniz, orman ve temiz havanın bol olduğu çadır kamp alanında, isterseniz kendi çadırınızla, dilerseniz işletmemizden kiralayabileceğiniz çadırlarda, doğada kalın.

-Koza Bungalovlar çadır gibi dizayn edilmiş olup, rüzgâra ve soğuğa karşı oldukça dayanıklıdır. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz. Kamp alanının özgür ruhu ile ev sıcaklığını bir araya getiriyoruz. Hobbitlerin yaşadığı küçük tepeler içine gömülü olan taş evlerin benzeri, Karadeniz’in özgür ruhu ile denize sıfır, 2 kişilik Hobbit evleri tam sizlere göre.

-İstanbul Karavan Park alanı olarak doğada tatil yapmayı seven bir karavancının genel ihtiyaçlarını elektrik, atık su, temiz su, gibi, deniz ve ormanın bütünleştiği 40 karavanlık alanda tesisimiz aracılıyla yararlanabilirsiniz. Güzel anları yaşamak ve anıları biriktirmek için 2/4/6 kişilik tasarlanan bungalov evlerinde, keyifle vakit geçirebilirsiniz.

-Ahşap villalar doğa ile iç içe bir tatil yaparken aynı zamanda Tinyhouse konseptinde, konforu arayanlar için harika bir seçenek.

-Misafirlerimiz için tesis içinde, 24 saat hizmet veren resepsiyon, deniz kenarı cafe restoran, market, havuz, plaj, otopark, survivor parkuru, deniz kenarındaki dev salıncağı ve orman yürüyüş yolları ile siz değerli doğa severlerin keyifli zaman geçirmesine ev sahipliği yapmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları