Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Cam sektöründe çalışacak deneyimli personel

  • 2.06.2021
  • 0 - 20
TETA Cam Teknolojileri San. Tic. Ltd. Sti. Cam sektöründe çalışacak deneyimli personel İş İlanı

İş Tanımı

Cam, ofis bölme ve profil montajı konusunda deneyimli, cam laminasyonu, cam filmi uygulama, bakım ve servis operasyonları ve diğer genel işlerde çalışacak deneyimli teknik personel, teknik operasyonlar departmanında görevlendirilmek üzere alınacaktır. Çalışanlar firmamızın İstanbul Tuzla İTOSB içerisinde yer alan imalathanesinde istihdam edilecektir. Çalışanların firma dışındaki şantiyelerde de görevlendirilmesi yapılacaktır.

Aranan Nitelikler

Seyahat engeli olmayan, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanan, İSG kuralları hakkında bilgi sahibi olan, cam taşıyabilen, ölçü alma kabiliyetine sahip, yüksekte çalışma engeli olmayan, renk körlüğü ve gece körlüğü olamayan, önemli sağlık problemi olmayan, iş takibi yapabilen, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan, düzenli ve tertipli adaylar tercih edilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TETA Cam Teknolojileri San. Tic. Ltd. Sti.

TETA Cam Teknolojileri 2014 yılında İTÜ KOSGEB bünyesinde malzeme bilimlerinde uzman araştırmacılar tarafından kurulmuş bir Ar-Ge firmasıdır. Yurtiçinde akıllı cam teknolojileri geliştirmek, yüksek katma değerli ve inovatif ürünler ortaya çıkartmak firmamızın misyonudur.TETA Cam Teknolojileri, Türkiye’nin tamamı yerli ilk ve tek ticari “akıllı cam filmi” üreticisidir. TETA Cam Teknolojileri, kısa zamanda kendi üretim teknolojileri ve malzeme formülasyonuyla yerli PDLC akıllı filmlerini bünyesinde geliştirerek yerli ve yabancı müşterilerinin kullanımına sunmanın haklı gururunu taşımaktadır.Firmamız 2015 yılında İDOSB bünyesindeki tesisinde temiz odasını kurarak ilk yerli PDLC akıllı filmlerin seri üretimine başlamıştır. Firmamızın üretim sistemi ISO-9001:2015 kalite belgelidir ve altyapımızın yıllık 45000 m2 PDLC akıllı film üretim kapasitesi mevcuttur. Kısa sürede mimari, inşaat, otomotiv sektörlerinde bir çok müşteri ile buluşan TETA Akıllı Cam® sistemleri yurtiçi pazarda lider marka rolüne sahip olmuştur.2016 yılında ilk ihracat başarısı yakalayan firmamız mevcut ürünlerinin performanslarını dünya genelindeki muadillerinin ötesine taşımak ve yeni ürünler geliştirmek amacıyla TÜBİTAK destekli Ar-Ge projelerine durmadan devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları