Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çay Servis, Yemek ve Temizlik Elemanı

  • 26.05.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Dışarıdan yabanacı misafir giriş çıkışının çok az olduğu yazılım ofisimizin temizliği, 10-15 kişilik öğle yemeği hazırlama, sadece misafir ve yöneticiler için çay servisi. Bulaşıklar için makina mevcuttur.

Aranan Nitelikler

Temiz, güvenilir, takım çalışmasına uyumlu, güzel yemek yapabilen, ikameti işyerimize yakın çalışma arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ankara
Son 1 Hafta
Ankara
Son 1 Hafta
Ankara
Son 1 Hafta
Ankara
Son 1 Hafta
Ankara
Son 1 Ay
Ankara
Son 1 Ay
Ankara
Son 1 Ay
Ankara
Son 1 Ay
Ankara
Son 1 Ay
Ankara
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

Turtek Yazılım Tic. Ltd. Şti.

Biz Kimiz?

TURTEK; Web yazılım, tasarım, hosting, okul yönetimi, uygulamaları, takip sistemlerinde danışmanlık hizmetleri vermek üzere faaliyete başladı.

Online Otomasyon Sistemleri ile işletmeleri günümüz teknoloji imkanlarıyla buluşturan firmamız, özellikle bu konularda çalışmalarına yoğunlaşmış ve online otomasyon sistemleri hazırlamıştır. Özellikle Okul Web Otomasyon sistemi ile Türkiyede ve uluslararası arenada, okulların internet ortamında yer almasını sağlayacak öğrenci-veli-öğretmen-idareci ilşkilerini güçlendirecek bir sistem hazırlamıştır. Türkiyede 400' ün üzerinde okul tarafından kullanılan bu yazılım büyük ilgi görmüştür.

Geliştirdiğimiz bütün bu ürün ve hizmetlerimizin avantajlarının bilincinde olan TURTEK, dengeli büyüme stratejisiyle müşteri memnuniyeti üzerine kurulu çalışma prensiplerinden taviz vermeden hedefleri doğrultusunda ilerlemekte, bu da TURTEK'in sektördeki konumunu gün ve gün güçlendirmektedir

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları