Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

CNC İşleme Merkezi Operatörü

  • 10.09.2019
  • 20 - 50

İş Tanımı

*Plastik Ambalaj Malzemesi üretimi yapan fabrikamızın kalıphane bölümünde görevlendirilmek üzere CNC Dik İşleme Merkezi Operatörü alınacaktır.

Aranan Nitelikler

•Meslek Lisesi veya MYO mezunu , 
•İyi derece Fanuc sistemi bilen, 
•CNC İşleme Merkezi ve talaşlı imalat konusunda deneyimli, 
•Öğrenmeye açık, işini benimseyen ve disiplinli, 
•Ekip çalışmasına yatkın ve insan ilişkilerinde başarılı, 
•Askerliğini tamamlamış, 
•Arnavutköy, Bayrampaşa, Bağcılar, Beylikdüzü, Esenyurt, Hadımköy, İkitelli, Mehmet Akif, Sefaköy bölgelerinde ikamet eden,

Adaylar aramaktayız. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
ELBİ ULUSLARARASI ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
Görsel Reklam Sanayi Ticaret A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
12.02.2024
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Özge Atelier

1970 yılında gıda ambalajları üretiminde Ar-ge faaliyetlerine başlayan şirketimiz, termoform kalıp üretiminde uzmanlaşmış bir firmadır. 2016 yılında grup şirketimiz olan Özge Atelier, sektöre kalıp imalatı alanında ürün ve destek vermeye başlamıştır. Tecrübemiz ve modern altyapımız ile gıda sektöründe hizmet veren birçok firmanın kalıp ihtiyacını karşılamakta, en üst seviyede teknolojik imkanlar kullanarak kalite, hijyen ve yeniliklere açık çalışmalarımıza devam etmekteyiz.  Teknolojik yatırımlarımızı her geçen gün arttırarak bünyemizde 3 adet CNC Dik işleme Merkezi, 1 adet Üniversal Freze , 1 adet Toss Torna , 1 adet Sütunlu Matkap , 1 adet Hızlı Delik Delme , 1 adet Şerit Testere , 1 adet Pnömatik Diş Çekme Makinesi , 1 adet Hidrolik El Presi , 1 adet Manuel Vakum Makinesi , 1 adet Numune Kesim Makinesi ile dışa bağımsız olarak kalıp üretimi gerçekleştirmekteyiz. Güçlü, dinamik ve yenilikçi yapımızla ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor, ihracatlarımızla tüm dünyaya ürün ve hizmet dağıtıyoruz.

“Ar-Ge, firmamızın ana prensibi olup, sektörümüzde bizi lider yapan özelliğimizdir. “

Müşterilerimize güven aşılamayı, kalite, fiyat ve zamanında teslimi firmamızın gelecek garantisi olarak görüyoruz. Bu sayede teknolojik, dayanıklı, pratik kalıp çözümlerimizle imalat sürecimizi titizlikle gerçekleştiriyor, üretiminizi yüksek kârlılıkla sonuçlandırmayı hedefliyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları