Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Coğrafya Öğretmeni

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası
  • 9.08.2022
  • 100 - 200

İş Tanımı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi için ÇENGELKÖY Final Okulları’nda bizimle birlikte çalışacak COĞRAFYA ÖĞRETMENİ arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Başvurulan pozisyon için üniversitelerin ilgili lisans programlarından mezun;
En az 5 yıl tecrübeli, MEB atanma kriterlerini karşılayabilen,     
MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,      
Eğitim teknolojilerine hakim,       
Teknolojiyi akademik ihtiyaçlar doğrultusunda kullanabilen,       
İleri seviyede İngilizce bilen,        
Raporlama alanında yetkin,       
Sözlü ve yazılı iletişim becerileri kuvvetli,       
Ekip çalışmasına yatkın ve çalışma barışına uyumlu,       
Disiplinler arası çalışmaya açık,       
Planlama, organizasyon ve zaman yönetimi konularında yetkin,       
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,       
Sürekli öğrenmeyi kendisine amaç edinmiş ve öğrenme hevesi yüksek bir nesil yetiştirme bilincine sahip
çalışma arkadaşları arıyoruz.

İlanımıza yapılan başvurular, aday veri tabanımızda saklı tutulacak ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda ihtiyaçlar doğrultusunda değerlendirmeye alınacaktır.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgi ve güvene teşekkür ederiz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Bugün
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
KADIKÖY SINAV KURS
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÇENGELKÖY FİNAL OKULLARI

Değerli veliler,Bizler, Final Ailesi olarak 2006 yılında Final Okulları kurma hamlesini ülkemizin talep edilen her köşesine yaymak üzere yola çıktık. Çünkü biz, eğitim ve öğretimi Türk Milleti’nin medeniyet hamlesi olarak görüyoruz. “Hem yaşam, hem sınav başarısı” ilkesiyle yola çıkarken, öğrenci, öğretmen, aileler ve içinde yaşadığımız toplumun kurumları ile topyekûn bir eğitim seferberliği anlayışı içerisinde çalışmayı temel bir hedef olarak önümüze koyduk. Bu çalışmanın en önemli faktörü ise, yaşamda “değerler bilinci farkındalığı” oluşturmaktır.Neden Final Okulları?Velilerin bir okulu tercih ederken dikkate aldıkları en önemli kriterlerden biri düzendir. Bir okulun düzenli ve sistematik bir biçimde eğitim öğretim hayatına devam edebiliyor olması, fiziki şartların istenilen düzeyde ve yeterlilikte olmasından başlayıp, öğrencilerin sabah evden alınarak eğitim ve öğretim saatlerinde geçirdikleri zaman dilimi boyunca devam eder ve öğrencilerin evlerine intikali ile nihayetlenir. Okulun düzeni, bütün öğretmenlerin derslerini müfredata uygun olarak işlemeleri, veli toplantılarının eksiksiz yapılıyor olması, bütün aktivitelerin zamanında eksiksiz ve düzenli olması, hâsılı bütün okul sisteminin ahenk içerisinde yürütülüyor olması, “düzenli okul” algısını oluşturur. Bu algı, tek başına bir okulun hayatını devam ettirmesine yetebilir. Ülkemizdeki bir okul, düzenli olmanın yanı sıra, bir de akademik başarı elde etmiş, yani yıl içerisindeki sınavlarda öğrencileri iyi veya üzeri performans sağlamış, liselere ve üniversiteye giriş sınavlarında öne çıkan bir başarı grafiği çizmiş ise, bu iki özelliği ile diğerlerinden öne çıkan, başarılı bir okul olarak nitelenir.Bu iki özellik, yani düzenli olmak ve akademik başarı sağlamak, her okul için çok önemli özellikler olmakla birlikte, biz Final olarak “Yaşam Başarısı” gibi üçüncü bir kriteri de önümüze hedef olarak koyuyoruz. Özetlemek gerekirse amacımız; düzenli, akademik başarısı olan ve öğrencileri yaşam başarısı sağlayacak bir eğitim felsefesi ile yetiştiren bir okuldur. Bu amaç doğrultusunda, gerek biz kuruculara, gerek çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlere, gerekse de onların ilk rol modelleri olarak velilerimize çok iş düştüğünü belirtmek istiyoruz. Final Ailesi olarak bugüne dek hem etik değerlere bağlı kalıp hem de akademik başarı getirecek yeterliliği göstermek, bize Türk Milleti’nin güvenini kazandırdı. Bu güvene layık olmaya çalışacağız. Milletimiz kendisine hizmet edenlere her dönemde sahip çıkmıştır. Türkiye’nin her köşesinde bizlere sahip çıkan bütün velilerimize teşekkür ediyoruz.Yarınlar için umutlu ve mutlu kalın…
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları