Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

2020-2021 Eğitim Öğretim  yılı için Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesinde  görevlendirilmek üzere ''COĞRAFYA ÖĞRETMENİ” alınacaktır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili fakültelerinden mezun,
  • En az 2 yıl deneyime sahip,
  • Üniversite hazırlık konularına hakim,
  • Soru çözümünde yetkin,
  • Öğrenci, veli ve çalışma arkadaşları ile iletişim becerisi yüksek,
  • İş disiplini olan,
  • Mesleğini seven,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Bugün
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
KADIKÖY SINAV KURS
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL MİMAR SİNAN ANADOLU GÜZEL SANATLAR LİSESİ

OKULUMUZ HAKKINDA 
Okulumuz Özel Moda Mimar Sinan Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi adıyla 2000-2001 yılında Murat ÖZTEKE tarafından kurulmuştur. Resim, Müzik, Tiyatro ve Sinema & TV bölümleri ile eğitim-öğretim hayatına devam etmektedir. İki kademeli yetenek değerlenirme süreci ile yeteneklerini kanıtlayan öğrenciler okulumuza kayıt hakkı kazanarak aldıkları eğitimle ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atmış ve beş kıtada ödül almıştır.  

VİZYONUMUZ 
Amacımız; genç yeteneklerimizi kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, merak eden ve soran, düşünen ve düşündüren, araştıran, hayal gücü yüksek olan ve bu hayallerini sanatsal olarak ifade edebilen, donanımlı, sanatsal yaratıcılığı yüksek, analitik düşünen ve küreselleşen dünyada kendi ayakları üzerinde durabilen, çağdaş sanatçı adayları yetiştirmektir. 

MİSYONUMUZ 
Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi ülkemizde ulusal ve uluslararası başarıları ile bilinen tek lider okuldur.Okulumuz alanında uzman eğitim kadrosu ile birlikte öğrencilerimizin sanatçı ruhunun şekillendirilmesi için el biriliği ile çalışmaktadır. Rehberlik servisinin de ortaklaşa çalışmaları sayesinde öğrencilerimizin bireysel farklılıkları ortaya çıkarılmaktadır. “Okul hayattır...” felsefesi ile hareket eden kurumumuz, öğrencilerimizi daha eğitim hayatlarının başındayken sanat dünyası ile tanıştırarak ulusal ve uluslararası başarılı projelerde yer almalarını sağlamaktadır.Alanında uzman eğitim kadrosu ile öğrencilerimize kariyer planlaması yapılarak böylece gelecek kaygısı yaşamalarının da önüne geçilmektedir.   

NEDEN MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR LİSESİ?        
Mimar Sinan'da, Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş,Bireysel farklılıkları önemseyen,Türkiye’ de ve Dünya’ da tercih edilen,Ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunan,Üretken,Kreatif,Sorumluluk sahibi,Bilimsel düşünceyi ön planda tutan,Dünya merkezli bir eğitim anlayışı benimsenmektedir.Öğrenim hedefleri kalıplaşmış değil, dinamiktir.Hedefler öğrencilerimizin ve ülkemizin ihtiyaçları, çağımızın gerçekleri, yeni öğrenme teorileri ve yaklaşımları doğrultusunda değiştirilip, geliştirilebilir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları