Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çok iyi derece İngilizce bilen uzman yardımcısı

  • 7.04.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Şirketimizin bünyesinde farkı departmanlarıyla entegre çalışabilecek; çok iyi derece İngilizce bilen uzman yardımcısı arıyoruz.
Kimyasal Kaydı Değerleme İzni Kısıtlaması kapsamındaki işleri takip etmek, Gerekli yasal süreçleri gerçekleştirmek, Ürün ve sistem belgelendirme süreçlerini yürütmek, Güvenlik Bilgi Formlarını hazırlamak, takip etmek

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Kimya, Çevre Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun,
Tercihen KKDİK sertifikasına sahip,
Kimyasal değerlendirme alanında  tecrübeli,
Ms Office uygulamalarına hakim,
İyi derecede İngilizce bilen, Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli,
Planlama ve organizasyon becerisi yüksek
, Analitik düşünen ve sonuç odaklı
Takım çalışmasına yatkın,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Sun Danışmanlık
Ankara
12.03.2024
ALTEK DOKUM HADDE MAM.SAN.TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
BAŞVUR
SANCAK GLOBAL GIDA DIŞ TİCARET LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BAŞKENT DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

-Şirketimiz, 1996 yılında, Ankara merkezli olarak, yatırım, dış ticaret ve sınai mülkiyet hakları danışmanlığı konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuş, 1998 yılından itibaren de İstanbul şubesini açarak hizmetine devam etmiştir.

-Ankara ve İstanbul’daki ofislerimizde görevlendirdiğimiz 30 kişilik uzman ekibimiz, Türkiye genelinde bulunan temsilcilerimiz ve birçok ülkede buluna çözüm ortaklarımız ile 5000’den fazla firmaya destek sağlamaktayız.

-Başkent Danışmanlık olarak, firmaların İthalat İzinleri, Marka Tescil Belgeleri, Yatırım Teşvik Belgeleri, Garanti Belgeleri gibi çeşitli bürokratik izinlerde karşılaşacakları yorucu ve karmaşık sayılabilecek bütün işlemleri, gerekli mevzuat birikimini haiz, deneyimli ekibimizle profesyonel çözümler sunarak gerçekleştiriyoruz.

Amacımız;

  • Devlet ve özel sektör arasında aracı olarak firmaların faaliyetleri için ihtiyacı olan bilgi ve belge alımlarını mümkün olan en kısa zamanda ve doğru olarak temin edecek danışmanlık hizmeti vermektir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları