Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Corporate Sales Executive

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Şişli
  • 5.07.2022
  • 0 - 20
THE RITZ CARLTON ISTANBUL - SOM OTELCİLİK VE TURİZM A.Ş Corporate Sales Executive İş İlanı

İş Tanımı

JOIN OUR LADIES & GENTLEMEN!
At more than 100 award-winning properties worldwide, The Ritz-Carlton Ladies and Gentlemen create experiences so exceptional that long after a guest stays with us, the experience stays with them. As the premier worldwide provider of luxury experiences, we set the standard for rare and special luxury service the world over. We invite you to explore The Ritz-Carlton. 

Drives revenue to achieve Hotel’s topline goals for each of their represented hotels by proactively soliciting all business segments; to include new business from small business accounts, sourcing new accounts, identifying new targets, and re-soliciting past business leads. Focuses on properties BT Pricing strategy. Provides property support by coordinating and executing property internal mining efforts at assigned hotels. Partners with Leadership to ensure competitive sales strategies are in place for the hotel and stay competitive within the market by aligning on sales activities to generate business and communicate real-time competitor intel. Reports directly to Property Sales Leader (ASL or DOS/DOSM) and works closely with the hotel General Managers, focuses on sales driven tasks. May work with Local Sales and U.S. Account Sales/GSO teams to drive production from targeted high priority accounts including maximizing special corporate business within the represented market place.

Aranan Nitelikler

  • 4-year degree from an accredited university in Business Administration, Marketing, Hotel and Restaurant Management, or related major; 
  • At least 5 years previous experience in proactive lead generation in hospitality and sales discipline; knowledge of property-specific business segments (e.g. group, catering, transient); knowledge the hospitality industry.
  • Excellent interpersonal and communication skills
  • Ability to focus on details and to handle multiple tasks
  • Result driven, proactive and reliable personality
  • Excellent command of both written and spoken English

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Bugün
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

THE RITZ CARLTON ISTANBUL - SOM OTELCİLİK VE TURİZM A.Ş

Tıpkı şehrin kendisi gibi; The Ritz-Carlton, Istanbul da Doğu’nun özgün gelenekleri ve güzelliği ile Avrupa'nın köklü kültürü ve stilini harmanlayan etkileyici dengenin buluşma noktasıdır. 
The Ritz-Carlton, Istanbul deneyiminin tümüne yansıyan bu mükemmel kültürler buluşması; misafir odaları, süitler, restoran, lounge ve barlar, spa, balo ve toplantı salonlarıyla otelin her noktasında Boğaz’ın eşsiz manzarasıyla tamamlanıyor.

Amerika Birleşik Devletleri ve dünyanın 131 ülkesindeki  7000’in üzerindeki oteli ve 30 markası ile dünyanın en büyük otel zinciri konumunda olan Marriott International zinciri'ne bağlı The Ritz-Carlton Otel Şirketi'nin bir mensubu olan The Ritz Carlton, İstanbul, 239 odası, farklı mutfaklara sahip restoranları, balo, toplantı, konferans salonları ve Spa Soul ile konuklarına hizmet vermektedir.

“Bizler Hanımefendi ve Beyefendilere hizmet sunan Hanımefendi ve Beyefendileriz” sloganı ile konuklara 100 yıllık tarihiyle hizmet sunan, içten özen ve konfor sağlanması anlayışının öncelikli görev olarak kabul edildiği The Ritz-Carlton'da sıcak, rahat ve aynı derecede zarif bir ortamı yaşayacak konuklarımıza, en kaliteli kişisel hizmet ve olanakları sunmayı taahhüt etmekteyiz. Hizmet profesyonelleri olan Hanımefendi ve Beyefendilerimiz, The Ritz-Carlton deneyiminin konuklarımızın memnuniyetini arttıracak, kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak, hatta akıllarına bile gelmeyen istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olmasını garanti ederlerler. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları