Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Cost Controller
Maliyet analizi MC
Depo ve stok kontrolü.

Aranan Nitelikler

Lisans derecesine sahip ilgili pozisyonda en az 3 yıl tecrübesi bulunan MC Kurum aşamasında görev almış MS OFFİCE programlarını iyi derecede kullanılabilen Depo kontrollerini gerçekleştirebilecek Sayım, maliyet analizleri ve diğer kalemlerin aylık raporlarını çıkarabilecekbölümlerin envanter girişlerini ve takibini yaparak tüm kayıtların düzenini sağlayabilecektüm stok faturalarının girişini yapmak ve öncesi denetimini gerçekleştirecek Periyodik sayım raporlarını çıkarabilecek stok teslimatlarının girişini sağlayarak takibini yapabilecekilgili kalem transferlerinin doğru bir şekilde yürütülmesini sağlayacak maliyetlendirmeler de gerçekleşen değişikliklerinin takibi raporlamasını hazırlayacak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

URANUS HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
HT HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
HAFIZLAR GIDA İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
3.10.2023
BAŞVUR
DoubleTree by Hilton Esentepe
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SEA TRAVEL TURİZM SEYAHAT A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
13.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
23.01.2024
OFTON İNŞAAT TUR VE YAT. SAN.TİC.A.Ş. - HILTON
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
9.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Tzl Suites Apart Otel

TZL SUITESTZL Suites olarak 20 yılı aşkın süredir konut inşaatı deneyimimiz ile yeniliklere açık modern hizmet anlayışımızdan yola çıkarak konuklarımızın mutluluğuna ev sahipliği yapacak, rahatlık ve konforun ön planda olduğu 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşan ideal yaşam alanları yarattık. .

TZ Suites, her biri kısa ve uzun süreli konaklamalarınızda hayatınızı kolaylaştırmak ve kendinizi evinizde gibi hissetmeniz için özel olarak tasarlanmış 58 daireden oluşmaktadır. İstanbul’un en elit alışveriş ve cazibe merkezi olan Nişantaşı’nın merkezinde olup, Amerikan, Acıbadem Fulya, Nişantaşı Hastanesi gibi bir çok hastaneye de yürüyüş mesafesindedir.

TZL Suites iş dünyasının kalbinin attığı bir çok merkeze yakınlığı ile kurumsal müşterilerimize de lokasyon ayrıcalığı tanımaktadır.

İstanbul’da rezidans anlayışında yeni bir çizgi yaratacak olan TZL Suites sadece sizin konforunuzu düşünen deneyimli ve güler yüzlü ekibi ile tüm ihtiyaçlarınızı yerine getirmek için hazır olacaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları