Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Tıbbi Laboratuvar Teknikeri
SANTE TIP MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

Dahiliye Uzmanı

  • 13.08.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

İstanbul Anadolu yakasında hizmet vermekte olduğumuz Tıp Merkezimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere ''İç Hastalıkları Uzmanı '' aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Hasta memnuniyeti ve kaliteli hizmet odaklı bir anlayışa sahip,
Uzmanlık alanı ile ilgili bilimsel gelişmeleri yakından takip eden,
Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda deneyimli,
Ekip çalışmasına yatkın,İletişim yönü güçlü,
Aktif ve tam zamanlı çalışabilecek,
Dinamik bir çalışma ortamının gerektirdiği temel esnekliğe sahip,

''İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı'' Aranmaktadır. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KARTAL CERRAHİ TIP MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SANTE TIP MERKEZİ

Sante Tıp Merkezi 1997 tarihinde Bağdat Caddesi Kızıltoprak'da kurulmuş ve şu anda Fener Kalamış Caddesinde mültidisipliner yaklaşımda hizmet veren özel bir tıp merkezidir. 

Bünyesinde İç Hastalıkları, Kardiyoloji, Genel Cerrahi, Nöroloji, Kadın Doğum, Ortopedi, Üroloji, Aile Hekimliği, Kulak Burun Boğaz, Klinik Dermatoloji gibi klinik dallarını barındıran Sante aynı zamanda sahip olduğu tam teşekküllü Biyokimya Laboratuarı, Radyoloji, Endoskopi Gastroskopi / Kolonoskopi üniteleriyle kendisinden sıkça söz ettirmektedir.

 Sağlık hizmetini hem kaliteli, hem de deontolojik ilkelerce verme misyonunu yıllarca başarıyla üstlenmiş bir kurum olan Sante bir çok özel kurum ve kuruluşla sağlık hizmeti anlaşması yapmış olup, SGK Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur mensuplarına da hizmet vermektedir. 

Sante Tıp Merkezi artık klasikleşen paket check-up programları olan Meme, Prostat, Kadın Doğum ve Kardiyoloji kontrol muayeneleri ve ilgili tüm biyokimya tahlil ve görüntüleme hizmetlerini her geçen gün yenilemekte ve herhangi bir sağlık sigortası olmayan hastaları için indirimli kampanyalar düzenlemektedir.

 Radyoloji Ünitesi’nde Dijital Röntgen, Mamografi, Ultrason, Doppler, EKG ve Eforlu EKG tanı yöntemleri en yeni teknolojik donanımlı makinelerle uzman kadrosu tarafından başarıyla gerçekleştirilmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları