Teknik Servis Görevlisi

  • 28.02.2024
  • 20 - 50

İş Tanımı

  1. Lütfen sahip olduğunuz yetenekleriniz, tecrübeleriniz ve dil bilginizi detaylı olarak belirtiniz.
  2. Bu pozisyon iş yerimizden çalışmayı gerektirmektedir, uzaktan çalışma imkanı bulunmuyor. Cumartesi günleri çalışmaktayız. 
  3. Bilişim ve Elektronik alanında kendi markalarımız altında ürün ithal etmekte ve pazarlamaktayız. 
  4. İmkan sorunu olmayan, Yenimahalle/Macunköy-Gimat yakınında bulunan iş yerimizde birlikte çalışacağımız, ürünlerimizi internet pazaryerlerinde ve kendi sitelerimizde satışını yapmaktayız. Teknik servis ve depomuzda çalışacak çalışma arkadaşı aramaktayız.
  5. Depo ile alakalı, muhasebe ve stok yazılımlarını hızlıca anlayabilecek, düzenli, dikkatli kişilerin başvurmasını rica ederiz.

Aranan Nitelikler

  1. İşini ve görevini sahiplenecek, sorumluluk ve düzen sahibi
  2. Bilgisayar kullanımına ve detaylarına hakim
  3. Office programlarına hakim
  4. Ekibin bir parçası olduğunu kabullenerek çalışacak, takım çalışmasına yatkın, ilişkilerini saygı ve sevgi çerçevesinde yürütmeyi bilen
  5. Gelişime ve eleştiriye açık, yöneticisinin yetersiz gördüğü alanda kendisini geliştirmeyi göze alan arkadaşlarımızın başvurması önemle rica olunur. Birlikte çalışmak dileğiyle.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
Ankara - Yenimahalle
29.02.2024
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
Bugün
TAŞPINAR MAĞAZACILIK A.Ş.
Ankara - Akyurt, Ankara
Bugün
BAŞVUR
YİĞİT AKÜ SAN ve TİC.AŞ.
Ankara - Sincan
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL YÜCE OKULLARI
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Point Hotel Ankara
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
Sınav Koleji
Ankara - Gölbaşı
Bugün
Sınav Koleji
Ankara - Gölbaşı
Bugün
M.İhsan Arslan Vakfı İktisadi İşletmesi
Ankara - Gölbaşı
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Temkom Elektronik A.Ş

RUSH
  • “RUSH” Markası Temkom Elektronik tarafından PC ve mobil oyun donanım ve aksesuarı alanında 2007 yılında faliyete başlamıştır.
  • “RUSH” Pc ve mobil oyun aksesuarlarında tasarım, konfor, estetikden ödün vermeden ilk günkü heyecanı ve gururu sürdürmektedir.
  • “RUSH” Güncel oyun donanımları ve teknoloji ürünleri üzerinde, temelinde inavosyon ve üretim odaklı kavramını esas alarak alanında sürekli yenilenmektedir.
  • “RUSH” Bütün ürünlerde müşterilerinin beklentilerini en hızlı, rekabetci ve kaliteli hizmetlerle karşılayabilen ve dinamik, yenilikci süreli gelişimi hedefleyen, alanında sektörün lideri olmayı hedeflemektedir.
HAMARAT
  • “HAMARAT”  Markası Temkom Elektronik tarafından mini dikiş makinaları alanında 2007 yılında faliyete başlamıştır.
  • Hamarat mini dikiş makinaları kullanıcısına pratik, hızlı çözümler sağlamak ve kullanım kolaylığı sayesinde küçük tadilat ve hobi amaçlı tasarımlar yapabilme olanağı sağlamak, taşınması kolay pratik çözüm sunabilen mini dikiş makinaları üretmekte ve geliştirmektedir.
TRILOGIC
  • “Trilogic” Markası olarak Temkom Elektronik tarafından bilgisayar sarf malzemleri, ve oyuncu ekipmanları alanında 2001 yılında faliyete başladık.
  • ”Trilogic‘ olarak oyuncu ve ofis ekipmanları kullanıcısına sağlamlık, kalite ve hızlı çözümler üretmekte ve geliştirmekteyiz. Genel olarak müşterilerimizin yaşam kalitelerini yükseltmeye yardımcı olan yenilikçi ve modern yaklaşımlar geliştirmekteyiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları