Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Depo Sevkiyat Elemanı

  • 10.07.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

KEÇİÖREN OVACIK MAHALLESİNDE BULUNAN DEPOMUZDA MÜŞTERİ ÜRÜNLERİNİN GÜNLÜK SEVKİYATLARINA GİDECEK MAĞAZA ÜRÜNLERİNİN SEVK VE TAŞIMACILIĞINI YAPACAK , MODULER MOBİLYALARIN KURULUMUNDAN ANLAYAN ANKARA İÇİ ADRES BİLGİ VE BECERESİ YÜKSEK SEVKİYAT ELEMANI ARANMAKTADIR.

SEVKİYAT ARACI KULLANACAĞINDAN DOLAYI SRC BELGESİ OLAN 
ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ
EHLİYETİ OLAN
ÜRÜN KALDIRACAĞINDAN DOLAYI SAĞLIK SORUNU OLMAYAN 
ADRES BİLGİSİ YÜKSEK
MOBİLYA KURULUMUNDAN ANLAYAN

Aranan Nitelikler

KEÇİÖREN OVACIK MAHALLESİNDE BULUNAN DEPOMUZDA MÜŞTERİ ÜRÜNLERİNİN GÜNLÜK SEVKİYATLARINA GİDECEK MAĞAZA ÜRÜNLERİNİN SEVK VE TAŞIMACILIĞINI YAPACAK , MODULER MOBİLYALARIN KURULUMUNDAN ANLAYAN ANKARA İÇİ ADRES BİLGİ VE BECERESİ YÜKSEK SEVKİYAT ELEMANI ARANMAKTADIR.SEVKİYAT ARACI KULLANACAĞINDAN DOLAYI SRC BELGESİ OLAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞEHLİYETİ OLANÜRÜN KALDIRACAĞINDAN DOLAYI SAĞLIK SORUNU OLMAYAN ADRES BİLGİSİ YÜKSEKMOBİLYA KURULUMUNDAN ANLAYAN

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Webhelp
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
TÜRK HIZLANDIRICI VE IŞINIM LABORATUVARI
Ankara
Son 1 Ay
NESİBE AYDIN OKULLARI
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Argis ilaç
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Bağdat Pazarlama Tic. Ltd. Şti.
Ankara
Dün
DANET ET ÜRÜNLERİ
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
DURU YEMEK TEMİZLİK ORGANİZASYON A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AYDOĞANLAR EV GEREÇLERİ TİC.LTD.ŞTİ

Aydoğanlar Ev Gereçleri Ticaret ve LTD. ŞTİ. Ankara' da 6 Mağazası ile elektrikli mobilya , beyaz eşya, küçük elektrikli  ev aletleri,  ,zücaciye, ev tekstili ve hediyelik eşya sektörlerinde  faaliyet göstermektedir.
Dinamik bir yapıya sahip olan Aydoğanlar Ev Gereçleri Ticaret ve LTD. ŞTİ.  zengin ürün çeşitliliği ile en yeni, en hızlı, ihtiyaçlara yönelik, en çok beğenilen ürünleri halkımızın hizmetine sunmaktadır.
En ekonomik fiyatları sizlere sunabilmek için, ekibiyle gayret gösterir.    
 
Sektörde Lider firmalar arasında gösterilen Aydoğanlar Ev Gereçleri Ticaret ve LTD. ŞTİ.  Ülke istihdamına da olumlu katkı sağlar. Kurumumuz yıllar süren çalışmalarıyla oluşturduğu Müşteri sadakati ve kendi İş Ortakları arasında yarattığı güven ile her zaman  referans gösterilir.

AYDOĞANLAR EV GEREÇLERİ TİC LTD ŞTİ  bünyesinde küçük elektrikli ev aletleri, zücaciye ve ev tekstili satışında görev alacak, kredi kartsız elden taksitli alışveriş imkanı sunan mağazalarımızda  iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları