İş Tanımı

Car Care (oto bakım) ürünleri sektöründe lider olan, ALMAN firması SONAX’ ın İstanbul, Ümraniye-Ataşehir Şerifali bölgesinde bulunan TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ, AUTON OTOMOTİV A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip ve belirtilen iş tanımı çerçevesinde Bay "DEPO SORUMLUSU'' aranmaktadır. 

  • Gelen sipariş formlarını kontrol ederek ürünleri sevkiyata hazırlar – paketler –ilgili adreslere sevkiyat ve kargo teslim süreçlerini yürütür.
  • Depo tertip ve düzenini sağlar.
  • Depoda bulunan malzemelerin bozulmasını ve hasarını önleyecek şekilde taşınması /muhafazası ve sevki ile ilgili uygulamaları takip eder.
  • Depodan çıkan malzemelerin stoklardan düşülmesini sağlar, İade – hasar görmüş ürünleri, kayıt altına alarak ve ilgili birimlerle iletişim halinde iade alım süreçlerini sağlar.
  • Minimum stok seviyesini korur ve malzeme talebinde bulunur.
  • Depolardaki bütün malzemeleri sınıflandırır, sayar ve rapor eder.
  • Gelen ürün sevkiyatlarını sayılı olarak teslim alır, ilgili birimlerle iletişim halinde kontrolünü ve stok girişlerini sağlar
  • Depoda görev alan personelin sevk ve idaresini kontrol eder.

Aranan Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • Bilgisayar bilgisi olan, tercihen logo ve word-excel programlarını kullanabilen,
  • Barkod kullanımı konusunda tecrübeli,
  • Anadolu yakasında ikametgah eden,
  • Benzer pozisyonlarda tecrübeye sahip,
  • Aktif araç kullanabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MOVENPICK İSTANBUL ASIA AIRPORT OTEL
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
PRUVA TURZ.GIDA İTH.İHR.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe
Dün
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Webhelp
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Webhelp
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
19.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
14.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.

AUTON Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1999 yılında otomobilseverlerin ihtiyaç duydukları temizlik, bakım ve koruma ürünleri ile bunlara ilişkin uygulama hizmetleri alanında faaliyet göstermek üzere bir aile şirketi olarak kuruldu.

2000 Yılında kurumsal yapılanmasını ve organizasyonunu oluşturan şirket aynı yıl bu alanda Dünya'nın en eski, en kaliteli ve en büyük firmalarından biri olan Alman SONAX GmbH'nin Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan ve Kuzey Kıbrıs bölgeleri genel distribütörlüğünü aldı.

Auton'un 2003 yılında başlattığı, SUM Sonax Uygulama Merkezi Konsepti Projesi ile, araç temizlik, bakım ve koruma hizmetlerinin Alman standartlarında sunulduğu, profesyonel, eğitimli personelin çalıştığı, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti prensiplerinin esas alındığı modern Sonax Uygulama Merkezleri'ni müşterilerin hizmetine sunar. Auton bu projeye gelen yoğun ilgi ve talep üzerine bugün Türkiye genelinde 100'ü bulan Sonax Uygulama Merkezleri ile, Türkiye'deki Car Care Sektörü'nün kurucusu olmuştur.

Bugün Türkiye genelinde Marmara, Orta Anadolu ve Ege Bölge Bayilikleri, 100'e yakın zincir market satış noktası, yüzlerce benzin istasyonundan oluşan ürün dağıtım ağı ve daha şimdiden sayıları 100'e ulaşan SONAX Uygulama Merkezi ile AUTON A.Ş. ; çalışanları, bayileri ve müşterilerinin memnuniyetinden doğan sinerji ile büyümesini sürdürmektedir.

Bu çerçevede 2011 Kasım ayından itibaren Madeni yağ, katkı ve servis ürünleri alanında Almanya’da pazarın lideri konumundaki, Alman üretici firma LIQUI MOLY markasının Türkiye Genel Distribütörü ve lisansını almıştır. Bu tarihten itibaren LIQUI MOLY’nin, dünyanın 105 ülkesine ihraç edilen ve dünyaca kalitesi bilinen ve takdir edilen madeni yağlarını (motor, diferansiyel, şanzıman) katkı ürünleri ile servis bakım ürünlerini Türkiye’deki müşterilerinin hizmetine sunmaya başlamıştır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları