Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

L0&CA Lojistik Depo operasyon ve Mal Kabul sorumlusu

Ankara, İzmir
  • 20.07.2023
  • 100 - 200

İş Tanımı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 LO&CA Lojistik olarak Ankara Ostim ve İzmir Çiğli lokasyonlarında bulunan lojistik depolarımızda istihdam edilmek üzere “Depo Sayım ve Mal Kabul Sorumlusu ” takım arkadaşları aramaktayız.

İş Tanımı;
 Depoya gelen ürünlerin doğru miktarda ve hasarsız bir şekilde boşaltılması ve zamanında doğru şekilde kayıt edilmesini   sağlamak.
  Doğru ürünlerin, doğru siparişlere, doğru miktarda, doğru zamanda ve hasarsız bir şekilde dağıtılarak okutma paketleme     alanlarına teslim edilmesini sağlamak.
  Kullanılabilir depo kapasitesinin arttırılmasını ve kapasite kullanımının optimize edilmesini sağlamak.
 Müşterilere verilecek depo hizmetlerinin eksiksiz olarak yerine getirilmesini sağlamak, oluşan müşteri şikayetlerine çözüm  önerileri getirmek, gerektiğinde müşteri karşısında şirketi temsil etmek.

Aranan Nitelikler


Genel Nitelikler

En az lise mezunu
Daha önce lojistik sektöründe benzer iş tecrübesi bulunan,
Tercihen İngilizce bilgisi  olan,
Aktif araç kullanabilen
İş disiplini yüksek,
Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
Tercihen forklift belgeli ya da ehliyetli
El terminali kullanabilen 
Tedarikçi ve müşteriyi yönetebilecek,
Raporlama becerisi gelişmiş,
MS Office-ERP programlarına hakim,
Ankara veya İzmir de ikamet eden ya da edebilecek olan,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


NOT:Tüm başvurular gizli tutulacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İzmir - Karşıyaka
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

DOĞULU HOLDİNG

Doğulu Holding’in iş dünyasındaki faaliyetleri, 1961 yılında inşaat-taahhüt işleri ile başlamıştır. İnşaat-taahhüt projelerini gerçekleştiren Doğa Taahhüt İnşaat Turizm Ticaret A.Ş., Doğulu Holding A.Ş’nin kurucu şirketi olmuştur. Doğa Taahhüt İnşaat Turizm Ticaret A.Ş.; 1976 yılında kollektif şirket, 1984 yılında limited şirket, 1992 yılında anonim şirket ticaret ünvanı almıştır.Doğa Taahhüt İnşaat Turizm Ticaret A.Ş. 1990’lı yıllardan itibaren, farklı yatırım alanlarında genişlemeye giderek, Doğulu Holding çatısını oluşturan şirketlere öncülük etmiştir. 1993 yılında Doğulu Metal Ticaret A.Ş, 1998 Yılında Doğa Faktoring Hizmetleri A.Ş. ve Doğa Otelcilik ve Turizm Taahhüt İnşaat Ticaret A.Ş  şirketleri faaliyete geçmişlerdir. Halen aktif olarak; inşaat, metal, turizm-otelcilik ve finans alanlarında hizmet verilmektedir.Doğulu Holding; İnşaat-taahhüt sektöründen, çelik sektörüne, finans sektöründen, hizmet sektörüne, birbirini tamamlayan faaliyet alanlarında, bütünlük içeren projeler için önemli bir kurumsal tecrübe ve güç kazanmıştır.Doğulu Holding faaliyette bulunduğu her sektörde: tecrübesini, yetkinliğini ve teknik bilgi birikimini, kaliteli işgücüne, teknolojiye ve kurumsal çalışmalara yapılan yatırımlarla birleştirerek bu gücü ve tecrübeyi kazanmıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları