Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dijital Pazarlama ve İletişim Uzmanı

  • 8.08.2019
  • 20 - 50
Dijital Pazarlama ve İletişim Uzmanı İş İlanı

İş Tanımı

İstanbul ofisimiz için dijital pazarlama, grafik ve web tasarımında tecrübeli, metin yazma yeteneği güçlü, şirketin internet platformlarında, basılı tanıtımlarında ve fuarlarında görsel ve yazılı içerik oluşturacak, stratejik şirket imajını kitlelere enjekte edecek, satılan ürün ve hizmetlerin tanıtılması ve marka imajının oturtulmasında çalışacak, halkla ilişkiler, reklamcılık ve pazarlama uzmanı arıyoruz.

Metin yazarlığı tecrübeniz varsa, web sitesi, broşür, sayfa tasarımı ve görseller ile uğraşmayı seviyorsanız bu pozisyona başvurun.

Kamuoyu ve müşteri hedef kitle psikolojisini tahlil edip okuyucularınız ile duygudaşlık kurmak, alıcıların ne aradığını yorumlayıp, onlara aradıkları ürünleri, düzen, mantık ve güzelliğin uyumu, etkili metin yazarlığı ve dilbilgisi teknikleri ile ifade ederek sunmak benim işim diyorsanız sizi bu pozisyona başvurmaya davet ediyoruz.

Görev ve sorumluluklar

Bu pozisyonda aşağıdaki konular sizin yönetiminizde olacak.

Joomla, Wordpress, Drupal ve benzeri CMS altyapılarını kullanılarak web sitesi içeriğinin oluşturulması, düzenlenmesi ve idamesi. Web sitesi, broşür, tanıtımlar ile e-ticaret sayfalarımızın, fotoğraf çekimi, metin yazımı ve grafik görseller ile beslenmesi. Grafik tasarım programlarını kullanarak posterler, broşürler, bannerlar vb. yeni görsel içeriklerin üretilmesi. Google Analytics, SERP, SEO ve SEM araçları ile raporlama bunların takibi ve iyileştirmesi. SMO analizleri ile soysal medyada yazılı içerik, video ve görseller üretilmesi, yeniliklerin ve stratejik imajın kitlelere duyurulması. İletişim kanalları üzerinden gelen taleplere yazılı ve sözlü iletişim becerileri ile kurumsal dilde cevap verilmesi. Sektörel web siteleri, forumlar, bloglar ve dergilere çeviri ve metin yazarlığı ile reklam, bülten ve makaleler üretilmesi. Periyodik bültenler hazırlanması. Kayıtlı abonelere email ile gönderilmesi. Önemli ve haber değeri olan konularda basın bültenleri hazırlanması ve dağıtılması. Şirketin tanıtımına yönelik sunumların yapılması ve güncellenmesi. Ürünlere yönelik sunumların hazırlanması. Satışı yapılan ürünlerin, cihazların ve makinelerinin yüksek kalitede fotoğraflarının çekilmesi. Hediye ve eşantiyon yaptırılması, seçilmesi ve bütçelenmesi. Kurumsal kimlik, logo, antet, imza ve benzeri materyallerin yönetimi. Kurumsal etkinliklerin organizasyonu ve koordinasyonu

Çalışma alanları

Pazarlama, web tasarımı, metin yazarlığı, yazı yazım teknikleri, grafik tasarım, SEO, SERP, SMO, CMS, iletişim, halkla ilişkiler, dijital pazarlama, kurumsal iletişim, marka imajı oluşturma, stratejik şirket imajı oluşturma, marka konumlandırma, kampanya yönetimi, promosyon, deneyim pazarlaması, dilin etkili kullanılması ile marketing malzemeleri oluşturulması.

İşyeri Konumu

İstanbul merkez ofisimiz Anadolu yakası Kartal E5 (D100) karayolu ve Metro istasyonu bitişiğindedir. Belirli güzergâhlardan personel servisi imkânı vardır.

Aranan Nitelikler

  • Reklamcılık, halkla ilişkiler, grafik tasarım ve pazarlama alanlarında lisans veya ön lisans derecesi
  • 3 yıl veya daha fazla dijital pazarlama, reklamcılık ve halkla ilişkiler alanlarında tecrübe
  • Metin yazarlığı tecrübesi
  • Kurumsal pazarlama ve markalaşma alanlarında bilgi.
  • Reklamlar, sunumlar, bültenler, broşürler gibi yüksek kaliteli yazılı metin ve görsel içerik geliştirmede deneyim.
  • Joomla, Wordpres ve Drupal gibi CMS’lerde deneyim. Html, CSS, JavaScript ve PHP bilgisi de tercih sebebidir.
  • Adobe Photoshop, GIMP, Coreldraw, Illustrator, Inkspace ve benzeri en az bir grafik düzenleme programına tam hâkimiyet.
  • Grafik tasarım, web tasarımı, içerik üretimi konularındaki son trendler, teknolojiler ve metodolojiler hakkında bilgi sahibi olmak.
  • Google Analytics, WebTrends vb. web sitesi analiz araçları hakkında sağlam bilgi. Metrikleri anlama, yorumlama ve elektronik tablolarda analiz kabiliyeti.
  • Google Ads kampanyalarını kurma ve optimize etme deneyimi

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
Merkez Saat Tic A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
MARESİYAS SAĞLIK SPOR HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
GUSTO GİYİM SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
JENGAL YAZILIM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
JENGAL YAZILIM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
12.02.2024
JENGAL YAZILIM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
12.02.2024
BAŞVUR
TURUNÇOĞLU VETERİNER VE PET ÜR.İLAÇ SAN.İNŞ. TELEK.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR