Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dijital Pazarlama ve İletişim Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Kocaeli
  • 25.08.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

Firmamızın Bahçe ve Tarım Toprağı, Gübre, Mineral Madenlerle ilgili tüm ürün ve hizmetlerini Google Add reklamları ile yöndlendirecek, satışları organize edecek, SEO işlemleri ile görünürlüğü arttırıcaki sosyal medya ağlarında reklamlarımızı yayomlayacak, hedef kitlelere ulaşımlarını sağlayacak, web sitemize organize edecek, gerekli değişiklikleri düzenleyecek, dijital mağazalara ürünlerimiz yerleştirecek buradaki satışları arttıracak, gelen siparişleri koordine edecek ve free-lance çalışacak uzman aranmkatadır.

Aranan Nitelikler

Dijital Pazarlama ve Medya Uzmanı
Üniversite Mezunu
En az 5 yıl tecrübeli

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Avla Enerji ve Bilişim A.Ş.

Avla Doğa Mimarları 

M. Sami Akbeniz’in şahsi bir girişimi olan Avla Doğa Mimarları, Doğu Karadeniz, Kaçkar Dağları doğal havzasında bahçe, tarla, peyzaj ve ilgili toprak işlerinde hizmet vermek üzere 2008 yılında kurulmuş bir toprak işleri müteahhitlik firmasıdır. 2013 yılında İstanbul’da faaliyetlerine başlayarak önemli projelerde yer alan Avla Doğa Mimarları, 2014 yılı itibarıyla Avla Kompost Gübre ve Toprak A.Ş. adı altında kurumsallaşmıştır.  

Uzmanlığı ve deneyimi, tehlikeli sayılabilecek dik araziler dahil olmak üzere her türlü doğal ortamda, diri örtünün ve büyük köklerin bulunduğu sahalarda çalışabilme becerisine dayalı olan Avla Doğa Mimarları, alan ve diri örtü temizliğinden saha hazırlığına, reglaj ve toprak seriminden ekim aşamasına dek anahtar teslimi projeleri üst düzey kalitede gerçekleştirme yetkinliğine sahiptir. İstanbul ve Marmara bölgesi başta olmak üzere toprağa ait her türlü ana ve iyileştirici doğal malzemenin üretimini ve tedarikini sağlayan
Avla Doğa Mimarları, üretim faaliyetlerini Gebze Fidanlığı’nda sürdürmektedir.

Misyonumuz, erozyona uğrayıp kaybolan ve hafriyatlarda döküme yani çöpe yollanan verimli topraklarımızı, milli servetimizi değerlendirip zenginleştirerek yeniden eko sistem içine geri döndürmektir.  

Hedefimiz ise uluslararası standartlara sahip bir kompost ve bitkisel toprak üretim merkezine dönüşmektir. Avla Kompost Gübre ve Toprak A.Ş.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları