Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Diş Hekimi Asistanı Tecrübeli

Antalya
  • 14.07.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Alanya'da Bulunan Yeni Kliniğimizde Aktif Olarak Çalışacak, Aşağıdaki niteliklere Uygun, Bay Bayan Çalışma Arkadaşı Arıyoruz.

Aranan Nitelikler

En Az Lise Mezunu, Tercihen Üniversitelerin İlgili Bölümlerinden Mezun.
Bu Alanda En Az 1 Yıl Tecrübeli.
Güleryüzlü ve İletişimi Kuvvetli.
Tercihen Yabancı Dil Bilen.
İşini Seven, Sorumluluk Sahibi.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DENTGROUP DİŞ KLİNİKLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Bursa, Antalya, Muğla - Bodrum
Dün
Antalya, Antalya - Konyaaltı
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Antalya, Gaziantep - Şehit Kamil
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ALARA MEDİCAL PLAZA SEYAHAT ACENTELİĞİ SAĞLIK ESTETİK TİC.LTD.ŞTİ.

-World Wide International Aesthetic continues to add quality to your life with offering services in aesthetic surgery, cosmetic, beauty, medical procedures and urology since 2012. Our doctors performed thousands of operations in the institutes and academies abroad in American and European countries and they have been well-experienced in different cases. They had shortened the duration of stay in Turkey and time of recovery even in high-risk operations by choosing closed methods in surgical procedures.

-Türkiye, dünyanın en iyi sağlık turizmi ülkelerinden biri haline geliyor. Bu mesele uzman doktorlar, ileri teknoloji hastaneler, sağlıkta en yeni teknoloji sayesinde gündeme geldi .Dünyanın her yerinden gelen bu gelişmeler nedeniyle sağlık sorunlarını çözen herkes Türkiye'yi tercih ettikleri ülkelerden biri olarak görüyor.Türkiye, Avrupa ve Asya'da her yıl milyonlarca kişiye Sağlık Hizmeti verirken eşsiz bir tatil fırsatı sunduğu noktadır. Sağlık Turizminde Türkiye'yi öne çıkarmanın temel nedeni, en kısa sürede ve en iyi şekilde, en uygun fiyatlarla sunulan ayrıcalıklı sağlık hizmetidir.

Neden biz?

  • Tecrübemiz, cerrah grubumuz, dünya standartları, yüksek kalite ve uygun maliyet stratejisi ile sağlık sistemine olan güveninizi hazırlamaya çalışıyoruz. Amacımız , dünyadaki en iyi tedavilere makul maliyetle yaklaşmanıza yardımcı olmaktır .
Avantajlarınız;

- En İyi Cerrahlar ile istenilen alanda çalışmaimkanı
- Yüksek teknoloji ile donatılmış hastanelerde tedavi imkanı
- Dünyanın en iyi hizmeti en avantajlı satın alma fırsatı ile dünyanın herhangi bir yerinden direkt uçuşlarla hızlı bir şekilde oturum açma yeteneği
- Eşsiz bir Doğa içinde eşsiz bir tatil fırsatı.
- VIP hizmet almak için..
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları