Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Özel diş kliniğimizde diş hekimi asistanlığının yanı sıra kayıt ve evrak işlerini takip edebilecek  çalışma arkadaşları arıyoruz.
başvurular yalnızca internet ortamında yollanan cv üzerinden değerlendirilecektir.

Aranan Nitelikler

Presentabl
Diksiyonu Düzgün
Uzun  süreli çalışmayı düşünen
Mesai saatlerine riayet edebilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Manisa, Balıkesir
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL GEBZE ÇAPA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ LTD. ŞTİ.

Libyssa dental clinic olarak geleceğin diş hekimliğini başlatmak üzere 2021 yılı itibariyle hastalarımıza hizmet vermeye başladık.2020 yılında dünyada etkisini gösteren covid-19 pandemi süreci artık yeni bir yaşam tarzı oluşturdu. Bundan sonra eski dünya düzeninin değişmesi kaçınılmazdır. Hijyenin artık çok önemli olduğu bu süreç sağlık sektörünün  üzerinde var olan yükü daha çok arttırmıştır. Libyssa dental clinic olarak bu bilincin farkındayız. kliniğimizi son teknoloji havalandırma, dezenfeksiyon ve sterilizasyon uygulamaları ile donatarak sizlere son derece sağlıklı bir ortam sunmaktayız.Dijitalleşmenin ve teknolojinin çok hızlı ilerlediği günümüz dünyasında geleneksel yöntemlerin üzerine güncel bilimsel veriler ve teknolojik gelişimleri takip ederek sizlerin karşısına Diş Hekimliğinde bir çığır açmak için çıkıyoruz. Zamanın artık çok kıymetli olduğu bu yüzyılda hastalarımıza en doğru teşhis ve tedavi yöntemlerini uygulamak için uzman hekim kadromuz ve son teknoloji ürünlerini kullanarak sizlerin isteği ve hekimlerimizin tecrübesini harmanlıyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları