Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dış Ticaret Uzmanı

Ankara
  • 2.07.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Puzzle üretimi ve ihracatı yapan firmamıza ithalat ihracat ve nakliye işlemlerine ait tüm operasyonel süreçleri takip etmek yürütmek ve sorunsuz bir şekilde sonuçlandırmak ;

- Yurt dışı yeni pazar ve müşteri araştırılması
- Mevcut ihracat müşterilerinin sipariş, ödeme,teslimat yükleme operasyonlarının yapılması
- İhracata yönelik sevkiyatlarda ürün adet kalite kontrollerinin yapılması, nakliye ve gümrük operasyonlarının takibi
- Müşteri cari borç alacak ve tahsilatların takibi
- Tüm ithalat ve ihracat işlemleri ile ilgili yazışmaları yürütmek
- Yurt dışı fuar ve organizasyonların yapılması ve görev alınması

Aranan Nitelikler

- Üniversite mezunu
- İyi derecede ingilizce bilen
- İthalat, ihracat ve yurt dışı pazarlamada deneyimli
- Ms office programlarına hakim
- Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan
- Erkek adaylar için Askerliğini tamamlamış
  Çalışma arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Sun Danışmanlık
Ankara
12.03.2024
BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
Ankara
Bugün
AYTAŞ ALÇI A.Ş.
Ankara
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

HEİDİ OYUNCAK SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Heidi Oyuncak firması temelleri 1983 yılında atılan ve kuruluşundan bugüne oyuncak sektöründe adından söz ettiren köklü bir firmadır. Firmamız kurulduğu günden itibaren dünyadaki gelişmeleri takip ederek, ilk yıllarında sektörün güçlü ithalatçısı ve toptancısı haline gelmiştir.1992 yılına geldiğimizde dünyanın sayılı oyuncak markalarından biri olan Educa Borras S.A ile Türkiye Resmi Distribütörlüğü anlaşmasına imza atmıştır ve 2018 yılına kadar bu anlaşma devam etmiştir.2018 yılında ise oyuncak sektöründe başka bir dünya devi olan Trefl S.A’nın Türkiye Distribütörlüğünü yapmaya başlamıştır ve halen günümüzde bu anlaşma devam etmektedir.Dünyaca ünlü üreticilerin resmi distribütörlüğünün yanı sıra 2006 yılında, sektör ve hedef pazarlardaki beklentileri göz önüne alarak, kendi bünyesinde Art Puzzle markasını yaratmıştır.

Heidi Oyuncak ilerlemeci vizyonu ile Art Puzzle Markasını dünyaya taşımayı kendine hedef olarak görmekte ve yatırımlarını bu hedefe yönelik gerçekleştirmektedir.Günümüzde 5000 m2 üretim sahasında, gelişmiş teknolojilerle donatılmış üretim hatlarıyla Art Puzzle , Art Kids , Art Frames Markalarını kendi bünyesinde üreten firmamız, uzman kadrosuyla sektör hakimiyetini elinde bulundurmaktadır. Ülkemizin de gelecek hedefleri arasında yer alan güçlü ihracatçı olma kimliğine de sahip olan firmamız, 5 kıta ve 30’dan farklı ülkeye üretimini gerçekleştirdiği markalarını ihraç etmektedir. Katma değeri yüksek ve doğa dostu üretimleriyle, hem ekonomik sürdürülebilirliğe hem de çevre koruma sürdürülebilirliğine katkı da bulunan firmamız , yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile de inovatif ürünler meydana getirmek için çalışmalar yürütmektedir.

Misyonumuz

Oyuncak sektöründe elde ettiğimiz tecrübelerimiz ve gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızla, üretici kimliğimiz ve Ar-Ge çalışmalarımızla, ülkemizdeki oyuncak sektörünün gelişmesine katkıda bulunmak ve yüksek istihdam sağlayarak sürdürülebilir bir büyüme sağlamak.

Vizyonumuz

Ülke sınırlarını aşan markalarımızla, oyuncak sektöründe ülkemizi ve firmamızı dünyanın ilkleri ve enleri arasında konumlandırmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları