Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Dizgi ve tasarım yapabilecek tecrübeli takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ve InDesign programlarını iyi seviyede kullanabilen kitap dizgisi yapmış
  • Gerektiğinde sosyal medya postlarının hazırlanmasına da destek olabilecek ve tercihan Video efekt programları da kullanabilen;
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • İş disiplini ve motivasyonu yüksek, takım çalışmasına yatkın, dikkatli ve hızlı çalışabilen, analitik düşünebilen,
  • Çalışma arkadaşları arıyoruz.
  • Belirli süreli iş sözleşmesi imzalanacak olup uzun süreli çalışmayı hedefleyenlerle çalışabileceğimizi özellikle belirtmek isteriz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Sınav Eğitim Kurumları
Ankara - Yenimahalle
Dün
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
Ankara
25.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

TUSMER EĞİTİM VE YAYINCILIK HİZMETLERİ

TUSMER; 2007 yılından itibaren Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı TUS’a hazırlanan kursiyerlere eğitim ve danışmanlık desteği vermek amacıyla kurulmuş uluslararası bir kuruluştur.

Sizlere hem yüz yüze sınıflarda, hem online yayınla, hem de sınırsız offline derslerle ulaşır.Eğitimlerimize dilerseniz 3 şubemizde yüz yüze, dilerseniz istediğiniz her yerden online bağlantıyla katılırsınız. Online derslerimizde aynı sınıfta olduğu gibi soru sorar, cevap alırsınız.Sınırsız offline dersleri, bilgisayar, tablet ya da telefonunuzla, hiçbir yere bağlı ve bağımlı kalmadan, istediğiniz yerde ve süre sınırlaması olmadan izlersiniz.

TUSMER, 2010 yılından itibaren TUS’a ek olarak 4 ana dalda İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi uzaktan YDUS eğitimleri de vermektedir.

TUSMER, 2019 yılı itibariyle de TUS ve YAN DAL eğitimlerimiz yanında hem USMLE hem de AVRUPA tıp sınavlarına yönelik eğitimlere başlamıştır.2007’den beri edindiğimiz yan dal ve TUS eğitim tecrübesi ve saygın eğitimci kadromuzla, hedefinize uzanan yolda yanınızda yürümek istiyoruz ve mesleki eğitim sürecinizde sizinle birlikte yürümeye, biz hazırız.Çünkü bizim için değerlisiniz.Her biriniz seçkin ve zor bir eğitim sürecinden geçiyorsunuz. Farkındayız.

DÜŞÜNÜN, geleceğinizle ilgili bu çok önemli kararı verirken popülist bir tutumla, bireyselliğinizi, orjinalliğinizi, kendinizi, sizi siz yapan özelliklerinizi görmezden gelen anlayışlara neden boyun eğesiniz ?Farklı ve daha iyi bir yol var:Kendinizi bulmanız, potansiyelinizi keşfetmeniz için biz buradayız.Başarınızda bizim de TUS’umuz olsun diye,Oldu bitti ile değil, düşünerek karar vermek üzere, sizi TUSMER’e bekliyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları